上一頁下一頁
發新話題

姐妹們肯唔肯同仔仔role play鬼父 電車痴漢 夜勤病棟??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  15.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 16:13 發表 查看引用來源
咁都好詳細喎!😬
詳唔詳細好多時就睇你個role play想玩幾耐啫, 簡單o既其實都有

1. 老公係長期病患, 我係佢主診醫生
2. 成日都見面o既我地其實都對對方有一定程度o既好感
3. 經常性咁住醫院, 佢當然好難解決係男人都有o既生理需要

冇啦, 只係得個前設, 其他自由發揮就得

呢個都玩過好幾次, 每次劇情都可以唔同

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-1 12:57 發表 查看引用來源
如題 ... 除左服飾 , 最重要既係口吻  
鬼父 : "爸爸"  "艾利"
夜勤病棟 : "醫生"  

重口味D仲有
肯又点唔肯又点?????

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-1 12:57 發表 查看引用來源

重口味D仲有
有呀。好多甘玩岩嗎?

引用:

重口味D仲有
新人報到🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 08:49 發表 查看引用來源

role play肯, 仲好樂意添 不過玩親都係重口味, 因為場地道具佈景有限嘛,
都係自己屋企, o黎o黎去去都係果個background, 唔加d 刺激o野 role o黎都冇意思!
玩得最多係師生, 不過醫生, 體操教練都有o既, 全部都 ...
同你差不多. 學生妹, 護士, 祕書.

我最鍾意做學生妹,被阿Sir、補習老師蝦啊!🤫同埋搭港鐵呀!🤭

引用:

重口味D仲有
1. 失驚無神收到 AV 电影公司在 social media 發现我太太
2. 招我太太做戲
3. 佢先要招呼电影公司老板、制片、医生

引用:
原帖由 cherryreport 於 2023-8-13 10:27 發表 查看引用來源
我最鍾意做學生妹,被阿Sir、補習老師蝦啊!🤫同埋搭港鐵呀!🤭
搭地鐵遇色魔?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-13 15:58 發表 查看引用來源
搭地鐵遇色魔?😉
🫣 或者搭巴士都得嘅! 總之就是好迫咁囉! 👉🏼👈🏼👉🏼👈🏼

引用:
原帖由 cherryreport 於 2023-8-14 13:56 發表 查看引用來源

🫣 或者搭巴士都得嘅! 總之就是好迫咁囉! 👉🏼👈🏼👉🏼👈🏼
識玩啵😂愈迫愈貼就愈好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆