姐妹們肯唔肯同仔仔role play鬼父 電車痴漢 夜勤病棟??? ^.^

收藏  |  訂閱
15  15.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 08:49 發表 查看引用來源

role play肯, 仲好樂意添 不過玩親都係重口味, 因為場地道具佈景有限嘛,
都係自己屋企, o黎o黎去去都係果個background, 唔加d 刺激o野 role o黎都冇意思!
玩得最多係師生, 不過醫生, 體操教練都有o既, 全部都 ...
蛇蛇好有情趣喎!做你老公真係好!😬
呢啲劇情係你諗定佢諗?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 10:12 發表 查看引用來源

大部份係我 除o左最後一段重複角色果part, 係屌o左佢好耐叫佢俾d 貢獻佢先加o既

俾idea 咋! 即係咬住支煙擲個concept 俾我, 細節仲係要我幫佢fine tune
不過其實對o左咁多年, 都仲肯陪我癲呢點已經 ...
咁到時臨場發揮定度好點講對白?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 14:10 發表 查看引用來源

會事前大概咁度過啦, 但未至於要每一隻字都跟到足
本身有玩開類似玩意o既, 基本唔難, 同埋有空間臨場發揮先至好玩, 唔係好似背書咁背
咁臨場發揮會唔會跟唔到個劇本要求架!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 14:58 發表 查看引用來源

記得個大綱唔會o架! 好似你細個作文一樣道理
舉個例我同佢講幾個main point:
1. 你係教練我係學員
2. 你負責操我體能+訓練心志
3. 到時候你求其up 幾個動作俾我做, sit up又好舉啞鈴又好 (真做)
4. 操完體能訓 ...
咁都好詳細喎!😬

引用:
原帖由 cherryreport 於 2023-8-13 10:27 發表 查看引用來源
我最鍾意做學生妹,被阿Sir、補習老師蝦啊!🤫同埋搭港鐵呀!🤭
搭地鐵遇色魔?😉

引用:
原帖由 cherryreport 於 2023-8-14 13:56 發表 查看引用來源

🫣 或者搭巴士都得嘅! 總之就是好迫咁囉! 👉🏼👈🏼👉🏼👈🏼
咁係咪預咗比人抽水?

引用:
原帖由 貓咪囡囡 於 2023-8-18 21:35 發表 查看引用來源
\
係唔係姐係玩故仔~
我都想玩故仔-3-
玩乜嘢故仔?😉

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-25 23:30 發表 查看引用來源
試過同蝦子餅玩老爺同埋爸爸,好似好變態咁,但就好刺激!佢仲要做嘅過程問我係唔係high過同老公做!過下真係有d面紅!
咁你點答?😉

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-26 00:08 發表 查看引用來源
我話老爺你勁過老公,點知佢即刻好high咁大大力咁插,仲話我咁講好淫好正
師姐咁識玩梗係要大力啲奬勵下你!😉

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-26 07:34 發表 查看引用來源
緊係無啦,只係role play同佢咁講
咁仲有冇role play乜嘢角色?

本帖最近評分記錄

前往最後回覆