上一頁下一頁
發新話題

兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
70  20.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-11 14:21 發表 查看引用來源
咁會唔會有生理反應?😉
撞一吓啫又唔係拎出o黎揸住o係手...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 14:33 發表 查看引用來源

淨係記得係瘦底,因為環境比較黑,去到發現嘅時候係去返光猛嘅地方,但嗰陣時已經嚇到神不守舍,根本冇時間睇清楚
攬咁耐 都冇覺得自己攬錯人?🤔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 14:38 發表 查看引用來源

如果揸喺手會點?😉

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
攬咁耐 都冇覺得自己攬錯人?🤔
啱啱去到嗰個展區,佢基本上係冇燈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
如果揸喺手會點?😉
幻想咋:
如果真係有咁o既畫面, 一個裸男扯住咁企我面前, 近到舉高手就可以揸到o既距離
即係可以假設呢條友同我有番咁上下熟啦, 而且裸得又扯得即係有一個可以更進一步o既signal  
咁應該會伸手去玩吓 fing fing fing 一輪研究吓佢o既構造, chok 幾吓咁囉
之後視乎佢有幾吸引, 即係粗幼長短, 輪廓等等, 唔排除會有衝動伸條脷出o黎舔
舔幾吓人地唔縮, 即係可以繼續盡情享用, 咁就張開口含落去
再之後果d 就視乎現實環境啦, 我思維係超信任果個人先會o係佢面前赤裸除衫俾佢插 (風險問題)
放得入口o既射埋甚至吞埋反而唔係太介意 (有好感o既前提下), 行邊步好難講

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 14:38 發表 查看引用來源

撞果一下 你開唔開心😏

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 15:02 發表 查看引用來源

幻想咋:
如果真係有咁o既畫面, 一個裸男扯住咁企我面前, 近到舉高手就可以揸到o既距離
即係可以假設呢條友同我有番咁上下熟啦, 而且裸得又扯得即係有一個可以更進一步o既signal  
咁應該會伸手去玩吓 fing fing ...
蛇蛇果然鐘意含!😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-11 09:38 發表 查看引用來源
所謂福利睇到嘅會多過接觸到
諗吓諗吓幾年前都仲有一單,有一次同老婆啲friend屋企去燒嘢食,我坐喺火爐前面,坐住一張有手柄的櫈,之後對手擺咗喺個手柄上面,之後手板向天,之後佢個friend(女)唔知做咩要就位過,成個屁股踮着我手板經過。

引用:

佢撞你定你撞佢?2個鎚撞佢同佢一個平面撞埋黎係唔同,定係打橫刷過。。。?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 15:02 發表 查看引用來源

幻想咋:
咁應該會伸手去玩吓 fing fing ...
有笛吹,邊個男人會縮,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆