上一頁下一頁
發新話題

兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
70  20.4k

兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

事先聲明 , 只談 "被動福利" , 唔好以身試法 ... ^.^"

1,係初中/高中搭輕鐵果陣 , 我面前個靚仔係度漫畫 , 我都睇埋一份拉
點知我後面個妹妹又想睇 ... 佢果個無意識到自己身前有一 "大包米" ,
壓晒係我手臂上 , 之後 ... 我個心就完全唔係漫畫度勒 !!! ^.^

2,呢次係我係台灣讀完書返來 , 係搭地鐵果陣 , 我習慣都係企既 .
果陣唔好話大把位企 , 連坐位都空左2/3 ...
但就有一個介乎熟女/輕熟女既 , 企得我好近 , 仲同我手臂碰手臂咁企

唔通 ... 我比人 "逆痴漢" ??? ^.^
(PS : 佢唔靚唔醜 , 中等至中上水平拉 ... 至少唔係大媽/師9 LOOK)

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-2 13:40 發表 查看引用來源
事先聲明 , 只談 "被動福利" , 唔好以身試法 ... ^.^"

1,係初中/高中搭輕鐵果陣 , 我面前個靚仔係度漫畫 , 我都睇埋一份拉
點知我後面個妹妹又想睇 ... 佢果個無意識到自己身前有一 "大包米" ,
壓晒係我手臂上 , 之 ...
地鐵,個男朋友將女朋友壓落條直柱(2個人L型咁企),剛好我揸住條柱,嘗試到厚批的感覺。

回覆 1# 代北集團 的帖子

我未曾有過咁既經歷

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-2 13:40 發表 查看引用來源

又是地鐵,今次無扶手,同當年個女神係車門位,無咩人,又係L型咁企,估計比34咁上下的厚鎚連撞2下,仲聽到一句好嬌嗲的好逼人呀。

引用:

係巴士老婆幫我含,算唔算?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-2 15:52 發表 查看引用來源

係巴士老婆幫我含,算唔算?
全程被動?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-2 16:43 發表 查看引用來源
全程被動?
係,我完全冇郁過

回覆 1# 代北集團 的帖子

中學答地鐵,我企門口 挨住玻璃
勁多人,有個廿幾歲樣唔錯既女仔要落車
d人又唔企出去讓比人落
條女唯有同我面對面,心口對心口 磨住甘落車

以前試過喺地鐵,架車上面人唔多嘅。我揸住碌扶手果陣有個大波女仔專登企我隔離請我食波餅。

引用:

我都遇過唔少呢D好正嘅福利....

1.試過搭長途巴士,隔離係靚女大約18~19,着緊身衫,對波目測都有33C,佢中途訓著咗,成個人 挨埋嚟,好似我係佢條仔咁,大家都着短袖衫,肉貼肉,可以感受到佢D皮膚好Q順滑。
2.又試過搭地鐵,我企响度隻手扶住條柱,對面係個女仔大約16~17,佢着白色吊帶背心,好鬆身,個次地鐵唔多人,得我同佢扶住同一條柱,突然煞車,個女仔失重心,成個人挨埋條柱, 壓住我集手背,手背食正波餅,feel到好有彈性,仲比我睇倒個乳溝仔,睇落有32B。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆