上一頁下一頁
發新話題

兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
70  20.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-5-8 11:15 發表 查看引用來源

我都遇過唔少呢D好正嘅福利....

1.試過搭長途巴士,隔離係靚女大約18~19,着緊身衫,對波目測都有33C,佢中途訓著咗,成個人 挨埋嚟,好似我係佢條仔咁,大家都着短袖衫,肉貼肉,可以感受到佢D皮膚好Q順滑。
2.又試過搭地鐵,我企响度 ...
同我當年同第一任女朋友開始嘅情景一樣,一次學校嘅義工活動,嗰陣時其中六至八個同學一齊坐學校安排嘅由港島區出發去屯門,我同個女同學坐埋一齊(我同佢本身都有啲嘢),由於車程比較長,所以全部人都瞓晒覺,途中我醒咗,發現個女同學個頭擺咗喺我膊頭度瞓覺,我當然好開心,所以冇叫醒佢,自己即時扮瞓覺,結果差唔多到目的地嘅時候,同我哋學校合作社福機構個導師用咪嗌醒我哋全部人,當然其他同學已經見到咩事,我同個女同學就互相對望,喺度笑。

學生時期, 小息嗰陣同同學一齊睇住個肥妹同學過門口個窄位(有條友企咗喺度), 個大胸貼實個男同學背脊唧住過, 但係個男同學冇反應, 我哋就睇到...O 哂嘴.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-10 13:05 發表 查看引用來源
學生時期, 小息嗰陣同同學一齊睇住個肥妹同學過門口個窄位(有條友企咗喺度), 個大胸貼實個男同學背脊唧住過, 但係個男同學冇反應, 我哋就睇到...O 哂嘴. ...
刮完知道係厚批咪無反應囉。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-8 12:14 發表 查看引用來源

同我當年同第一任女朋友開始嘅情景一樣,一次學校嘅義工活動,嗰陣時其中六至八個同學一齊坐學校安排嘅由港島區出發去屯門,我同個女同學坐埋一齊(我同佢本身都有啲嘢),由於車程比較長,所以全部人都瞓晒覺,途中我醒咗,發現個女 ...
呢啲叫豆芽夢。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-10 15:05 發表 查看引用來源
呢啲叫豆芽夢。
可惜我果時年少無知,瞓埋同一張床,都冇屌佢

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-10 15:05 發表 查看引用來源
刮完知道係厚批咪無反應囉。
原來係咁.

超市定係士多房有過, 講唔講得?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 07:11 發表 查看引用來源
超市定係士多房有過, 講唔講得?
講黎聽聽

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 07:29 發表 查看引用來源
講黎聽聽
時間有限, 我point form 啦

• 應該係中六果陣, 但又或者係前後一年
  • 時間係weekend 因為當時所著o既服裝唔係校服
  • 買緊接住落o黎果個星期學校旅行用o既o野
  • 鋪頭空間好窄好容易會碰到身體
  • o係入面轉o黎轉去o既過程中俾一個唔知做咩會扯住旗o既同學撞到, feel 到都係幾硬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 08:06 發表 查看引用來源

時間有限, 我point form 啦

應該係中六果陣, 但又或者係前後一年時間係weekend 因為當時所著o既服裝唔係校服買緊接住落o黎果個星期學校旅行用o既o野鋪頭空間好窄好容易會碰到身體o係入面轉o黎轉 ...
係你抽佢水 定佢抽你水😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆