上一頁下一頁
發新話題

兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
70  20.4k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 15:11 發表 查看引用來源
撞果一下 你開唔開心😏
幾咁囉 雖然未至於因為咁而turn on, 但心入面hehe o左一下
類似一種 "原來係咁o架?" 咁o既感覺

如果有時間 你係咪會揸一揸 驗下貨仔先?😂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-12 07:21 發表 查看引用來源

幾咁囉 雖然未至於因為咁而turn on, 但心入面hehe o左一下

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 07:39 發表 查看引用來源
如果有時間 你係咪會揸一揸 驗下貨仔先?😂
時間果陣大把! 學生妹除o左讀書仲有咩做先得o架
但媽咪教落唔好咁多手咩都掂一餐囉, 同佢出去買o野見咩就摸會俾佢鬧o架

原來要扮純情😁
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-12 07:53 發表 查看引用來源

時間果陣大把! 學生妹除o左讀書仲有咩做先得o架
但媽咪教落唔好咁多手咩都掂一餐囉, 同佢出去買o野見咩就摸會俾佢鬧o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-12 07:21 發表 查看引用來源

咁照計喺地鐵應該好多機會接觸到架!😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 15:19 發表 查看引用來源

諗吓諗吓幾年前都仲有一單,有一次同老婆啲friend屋企去燒嘢食,我坐喺火爐前面,坐住一張有手柄的櫈,之後對手擺咗喺個手柄上面,之後手板向天,之後佢個friend(女)唔知做咩要就位過,成個屁股踮着我手板經過。 ...
「甩」正隻大隻西....

施比受
我係鍾意做送福利果個

有時人多果時eg入lift, 油塘轉車  果d時間
我會扮晒野等老婆係前面,我從後拖實佢...再推佢入車or入left..等d男人感受下 人未到波先到

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-12 11:00 發表 查看引用來源

「甩」正隻大隻西....
咁又甩唔到,始終係公開場合

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-12 11:22 發表 查看引用來源

咁又甩唔到,始終係公開場合
淨係送個屎忽俾師兄你𢭃住.

引用:

睇嚟所謂被動福利唔一定係男, 女仕都會有的.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆