兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
14  20.4k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-2 13:40 發表 查看引用來源
事先聲明 , 只談 "被動福利" , 唔好以身試法 ... ^.^"

1,係初中/高中搭輕鐵果陣 , 我面前個靚仔係度漫畫 , 我都睇埋一份拉
點知我後面個妹妹又想睇 ... 佢果個無意識到自己身前有一 "大包米" ,
壓晒係我手臂上 , 之 ...
係巴士老婆幫我含,算唔算?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-2 16:43 發表 查看引用來源
全程被動?
係,我完全冇郁過

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-5-8 11:15 發表 查看引用來源

我都遇過唔少呢D好正嘅福利....

1.試過搭長途巴士,隔離係靚女大約18~19,着緊身衫,對波目測都有33C,佢中途訓著咗,成個人 挨埋嚟,好似我係佢條仔咁,大家都着短袖衫,肉貼肉,可以感受到佢D皮膚好Q順滑。
2.又試過搭地鐵,我企响度 ...
同我當年同第一任女朋友開始嘅情景一樣,一次學校嘅義工活動,嗰陣時其中六至八個同學一齊坐學校安排嘅由港島區出發去屯門,我同個女同學坐埋一齊(我同佢本身都有啲嘢),由於車程比較長,所以全部人都瞓晒覺,途中我醒咗,發現個女同學個頭擺咗喺我膊頭度瞓覺,我當然好開心,所以冇叫醒佢,自己即時扮瞓覺,結果差唔多到目的地嘅時候,同我哋學校合作社福機構個導師用咪嗌醒我哋全部人,當然其他同學已經見到咩事,我同個女同學就互相對望,喺度笑。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-10 15:05 發表 查看引用來源
呢啲叫豆芽夢。
可惜我果時年少無知,瞓埋同一張床,都冇屌佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 07:11 發表 查看引用來源
超市定係士多房有過, 講唔講得?
如果唔係等於交通工具,我都想講一個,曾經試過喺沙田應該係文化博物館,嗰日同老婆一齊去參觀,行到某個位可能人多得滯,我哋有時睇嘢都會分開少少睇唔同嘅嘢,去到有個位比較暗啲,嗰陣時我去搵返老婆,諗住攬佢條腰,結果攬咗我諗有10秒左右,先至發覺嗰個唔係老婆。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 08:54 發表 查看引用來源
條女冇叫非禮
其實我嗰一刻都好驚,結果冇

引用:
原帖由 garyfood 於 2023-5-11 09:14 發表 查看引用來源
好彩你唔係搓佢蘿油
其實都介乎兩者之間,嚴格嚟講都算接觸到

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-11 09:28 發表 查看引用來源

個女人可能揸緊枝棍, 大家唔出聲.
其實果一次,我都諗住死緊

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 09:45 發表 查看引用來源
條女身材正唔正
老婆有冇見到你攬女😂
佢梗係見唔到啦,見到我諗我死緊

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-11 09:38 發表 查看引用來源
所謂福利睇到嘅會多過接觸到
絕對同意你嘅講法

前往最後回覆