兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
7  20.4k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-2 13:40 發表 查看引用來源
事先聲明 , 只談 "被動福利" , 唔好以身試法 ... ^.^"

1,係初中/高中搭輕鐵果陣 , 我面前個靚仔係度漫畫 , 我都睇埋一份拉
點知我後面個妹妹又想睇 ... 佢果個無意識到自己身前有一 "大包米" ,
壓晒係我手臂上 , 之 ...
地鐵,個男朋友將女朋友壓落條直柱(2個人L型咁企),剛好我揸住條柱,嘗試到厚批的感覺。

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-2 13:40 發表 查看引用來源
事先聲明 , 只談 "被動福利" , 唔好以身試法 ... ^.^"

1,係初中/高中搭輕鐵果陣 , 我面前個靚仔係度漫畫 , 我都睇埋一份拉
點知我後面個妹妹又想睇 ... 佢果個無意識到自己身前有一 "大包米" ,
壓晒係我手臂上 , 之 ...
又是地鐵,今次無扶手,同當年個女神係車門位,無咩人,又係L型咁企,估計比34咁上下的厚鎚連撞2下,仲聽到一句好嬌嗲的好逼人呀。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-2 15:52 發表 查看引用來源

係巴士老婆幫我含,算唔算?
全程被動?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-10 13:05 發表 查看引用來源
學生時期, 小息嗰陣同同學一齊睇住個肥妹同學過門口個窄位(有條友企咗喺度), 個大胸貼實個男同學背脊唧住過, 但係個男同學冇反應, 我哋就睇到...O 哂嘴. ...
刮完知道係厚批咪無反應囉。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-8 12:14 發表 查看引用來源

同我當年同第一任女朋友開始嘅情景一樣,一次學校嘅義工活動,嗰陣時其中六至八個同學一齊坐學校安排嘅由港島區出發去屯門,我同個女同學坐埋一齊(我同佢本身都有啲嘢),由於車程比較長,所以全部人都瞓晒覺,途中我醒咗,發現個女 ...
呢啲叫豆芽夢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 07:11 發表 查看引用來源
超市定係士多房有過, 講唔講得?
果陣未有人生經驗?未識吹牧童笛?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 14:38 發表 查看引用來源

撞一吓啫又唔係拎出o黎揸住o係手...
佢撞你定你撞佢?2個鎚撞佢同佢一個平面撞埋黎係唔同,定係打橫刷過。。。?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 15:02 發表 查看引用來源

幻想咋:
如果真係有咁o既畫面, 一個裸男扯住咁企我面前, 近到舉高手就可以揸到o既距離
即係可以假設呢條友同我有番咁上下熟啦, 而且裸得又扯得即係有一個可以更進一步o既signal  
咁應該會伸手去玩吓 fing fing ...
有笛吹,邊個男人會縮,

前往最後回覆