兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
9  20.4k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 07:11 發表 查看引用來源
超市定係士多房有過, 講唔講得?
講黎聽聽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 08:06 發表 查看引用來源

時間有限, 我point form 啦

應該係中六果陣, 但又或者係前後一年時間係weekend 因為當時所著o既服裝唔係校服買緊接住落o黎果個星期學校旅行用o既o野鋪頭空間好窄好容易會碰到身體o係入面轉o黎轉 ...
係你抽佢水 定佢抽你水😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 08:42 發表 查看引用來源

如果唔係等於交通工具,我都想講一個,曾經試過喺沙田應該係文化博物館,嗰日同老婆一齊去參觀,行到某個位可能人多得滯,我哋有時睇嘢都會分開少少睇唔同嘅嘢,去到有個位比較暗啲,嗰陣時我去搵返老婆,諗住攬佢條腰,結果攬咗我諗 ...
條女冇叫非禮

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 09:02 發表 查看引用來源

其實我嗰一刻都好驚,結果冇
條女身材正唔正
老婆有冇見到你攬女😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 09:44 發表 查看引用來源

係o係未有性行為經驗同埋未見過實物o既情況下, 意外感受到朝氣勃勃o既男人下體   
冇人專登抽其他人水囉
開心大發現😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 09:52 發表 查看引用來源

佢梗係見唔到啦,見到我諗我死緊
你就開心啦 過足手癮😋

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-11 14:33 發表 查看引用來源

淨係記得係瘦底,因為環境比較黑,去到發現嘅時候係去返光猛嘅地方,但嗰陣時已經嚇到神不守舍,根本冇時間睇清楚
攬咁耐 都冇覺得自己攬錯人?🤔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 14:38 發表 查看引用來源

撞一吓啫又唔係拎出o黎揸住o係手...
撞果一下 你開唔開心😏

如果有時間 你係咪會揸一揸 驗下貨仔先?😂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-12 07:21 發表 查看引用來源

幾咁囉 雖然未至於因為咁而turn on, 但心入面hehe o左一下
類似一種 "原來係咁o架?" 咁o既感覺

原來要扮純情😁
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-12 07:53 發表 查看引用來源

時間果陣大把! 學生妹除o左讀書仲有咩做先得o架
但媽咪教落唔好咁多手咩都掂一餐囉, 同佢出去買o野見咩就摸會俾佢鬧o架

前往最後回覆