兄弟們 , 不如分享一下係交通工具上 , 享受過咩 "被動福利" 吧 ^.^

收藏  |  訂閱
7  20.4k

超市定係士多房有過, 講唔講得?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 07:29 發表 查看引用來源
講黎聽聽
時間有限, 我point form 啦

• 應該係中六果陣, 但又或者係前後一年
  • 時間係weekend 因為當時所著o既服裝唔係校服
  • 買緊接住落o黎果個星期學校旅行用o既o野
  • 鋪頭空間好窄好容易會碰到身體
  • o係入面轉o黎轉去o既過程中俾一個唔知做咩會扯住旗o既同學撞到, feel 到都係幾硬

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 08:41 發表 查看引用來源
係你抽佢水 定佢抽你水😂
係o係未有性行為經驗同埋未見過實物o既情況下, 意外感受到朝氣勃勃o既男人下體   
冇人專登抽其他人水囉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-5-11 13:41 發表 查看引用來源
果陣未有人生經驗?未識吹牧童笛?
經驗係未有, 但都有d 理論知識基礎咁囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-11 14:21 發表 查看引用來源
咁會唔會有生理反應?😉
撞一吓啫又唔係拎出o黎揸住o係手...

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
如果揸喺手會點?😉
幻想咋:
如果真係有咁o既畫面, 一個裸男扯住咁企我面前, 近到舉高手就可以揸到o既距離
即係可以假設呢條友同我有番咁上下熟啦, 而且裸得又扯得即係有一個可以更進一步o既signal  
咁應該會伸手去玩吓 fing fing fing 一輪研究吓佢o既構造, chok 幾吓咁囉
之後視乎佢有幾吸引, 即係粗幼長短, 輪廓等等, 唔排除會有衝動伸條脷出o黎舔
舔幾吓人地唔縮, 即係可以繼續盡情享用, 咁就張開口含落去
再之後果d 就視乎現實環境啦, 我思維係超信任果個人先會o係佢面前赤裸除衫俾佢插 (風險問題)
放得入口o既射埋甚至吞埋反而唔係太介意 (有好感o既前提下), 行邊步好難講

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 15:11 發表 查看引用來源
撞果一下 你開唔開心😏
幾咁囉 雖然未至於因為咁而turn on, 但心入面hehe o左一下
類似一種 "原來係咁o架?" 咁o既感覺

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 07:39 發表 查看引用來源
如果有時間 你係咪會揸一揸 驗下貨仔先?😂
時間果陣大把! 學生妹除o左讀書仲有咩做先得o架
但媽咪教落唔好咁多手咩都掂一餐囉, 同佢出去買o野見咩就摸會俾佢鬧o架

前往最後回覆