含撚馬眼位

收藏  |  訂閱
25  9.5k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-5-10 17:45 發表 查看引用來源
哦,又長知識啦,呢個位我都有lam 佢架,佢出完再lam佢幾乎想踢我落床tim😂😂😂
一般都會打圈/打「8」字, 條繫帶個 V 位都係敏感地帶.

引用:
原帖由 ng320laser 於 2023-5-10 10:20 發表 查看引用來源
師兄們,想問下你地被lum 馬眼位會唔會好酸酸的感覺??交流下大家的感覺
通常都係成個龜頭瀨 唔會淨係瀨馬眼位咁specific

乜唔係龜頭底部兩邊突出o黎果part 最酸o既咩?
尿道口有d 人話會痛, maybe 係我塞條脷入去太用力?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 07:07 發表 查看引用來源
乜唔係龜頭底部兩邊突出o黎果part 最酸o既咩?
尿道口有d 人話會痛, maybe 係我塞條脷入去太用力?
馬眼我覺得敏感過三角位

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-5-11 00:32 發表 查看引用來源

通常都係成個龜頭瀨 唔會淨係瀨馬眼位咁specific
都要條女識瀨所有位置

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 07:25 發表 查看引用來源
馬眼我覺得敏感過三角位
我自己一般做法, 幫人含果陣會o係一開始去舔呢隻所謂o既馬眼o黎試味
到人地射果陣就用脷頂住尿道口等佢精液流出o黎而唔係一下噴入我喉嚨
含緊果時就肆無忌憚咁玩三角位囉, 對方會話好酸好舒服但唔會太想射住, 可以搞好耐o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 10:31 發表 查看引用來源

我自己一般做法, 幫人含果陣會o係一開始去舔呢隻所謂o既馬眼o黎試味
到人地射果陣就用脷頂住尿道口等佢精液流出o黎而唔係一下噴入我喉嚨
含緊果時就肆無忌憚咁玩三角位囉, 對方會話好酸好舒服但唔會太想射住 ...
咁識玩 可以喂飽老公唔出去偷食😂

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 10:49 發表 查看引用來源
咁識玩 可以喂飽老公唔出去偷食😂
老公對口交同口爆o既熱愛簡直唔知可以點講
一個星期點都要爆兩次入口先安樂o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 12:26 發表 查看引用來源

老公對口交同口爆o既熱愛簡直唔知可以點講
一個星期點都要爆兩次入口先安樂o既
爆完仲有冇體力屌爆你架?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 12:55 發表 查看引用來源
爆完仲有冇體力屌爆你架?
可以屌完先爆都得o既啫!
老公持力久ok 架 加上前戲都可以俾我o黎o左先, 然後抽出o黎口爆

前往最後回覆