禍從口出?因禍得福~~

收藏  |  訂閱
34  15.5k

禍從口出?因禍得福~~

男人係唔係都會呷醋,又或介意女仔講錯野架呢?禍從口出就係咁解?識左阿J一排,好好傾好夾,我地好快就打得火熱,見佢斯斯文文,對我又有禮貌,最初以為佢對我無興趣只想做朋友,但原來飲左少少酒既佢,係床上就會原形畢露。咁其實飲酒係會令人放鬆D既,所以我都會,我揀阿J,其實因為佢似我偶像Jer,仲有就係佢XX真係好勁。斯文既佢已經令我好有充實感,上次飲醉左酒,我一時口快快叫左佢做Jer,唔知係唔係佢呷醋,果晚俾佢插到我死去活來,叫佢慢D佢會加速,細力少少撞到屁股痛叫唔好佢反而大大力要入晒頂到子宮位,俾佢狗仔到可能隔離房都聽到……. 事後怕佢唔開心會嬲我叫錯名,但我地都一致認為原來咁樣大家又真係勁舒服同爽,而且佢知道我叫錯係我偶像唔係以前條仔,佢又OK喎,佢仲講笑Jer有無佢咁粗大有力添,睇黎呢個都算係因禍得福既一次好好經歷。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-11 11:52 發表 查看引用來源
男人係唔係都會呷醋,又或介意女仔講錯野架呢?禍從口出就係咁解?識左阿J一排,好好傾好夾,我地好快就打得火熱,見佢斯斯文文,對我又有禮貌,最初以為佢對我無興趣只想做朋友,但原來飲左少少酒既佢,係床上就會原形畢露。咁其實飲 ...
咁之後仲有冇叫佢做Jer?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-11 12:04 發表 查看引用來源
咁之後仲有冇叫佢做Jer?😉
咁係有啦

👍👍👍👍以後叫佢做大her😂

以後叫佢做大jer 😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-11 12:24 發表 查看引用來源
咁係有啦
,係咪會勁啲!😉

引用:
原帖由 tobby18 於 2023-5-11 12:33 發表 查看引用來源
以後叫佢做大jer 😂😂
係呀🤪🤪🤪

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
係呀🤪🤪🤪
係咪大過你之前果啲?😉

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
係呀🤪🤪🤪
咁唔係更加應該叫佢小jer jer 咩
男人唔係呷醋, 係要激發佢地o既潛能或者勇氣啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-11 14:44 發表 查看引用來源

咁唔係更加應該叫佢小jer jer 咩
男人唔係呷醋, 係要激發佢地o既潛能或者勇氣啫
唔通你試過咁?😉

前往最後回覆