月亮湾友誼二天遊

收藏  |  訂閱
39  16.7k

月半彎內部装修好靚,又有套票買, 估計 正骨水~下次帶私家菜来按個正骨💪👏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-16 10:43 發表 查看引用來源
月半彎內部装修好靚,又有套票買, 估計 正骨水~下次帶私家菜来按個正骨💪👏
月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-16 13:12 發表 查看引用來源

月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.
請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔知, 因為有車去關口.....................

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 18:33 發表 查看引用來源
服務合格,每個招待員工都好招乎,直入到大堂同部長講488,即時帶你上1層樓入房,撞手神來個輪牌,江西妺子識講下白話易溝通,首輪控摩就預佐麻麻地,次輪主動高清,動作都係呢D,指插可親妹妺,放完煙花後都摸到夠鍾,過程中聽到隔離房開 ...
請問可以開大嗎? 69 得唔得? Thanks !

回覆 24# hopyu 的帖子

現場應該冇,出佐外面睇囡囡而定,69睇怕你錫佢妹妹,而未必錫你細佬,呢個係手爆塲

回覆 23# hopyu 的帖子

好多時唔比擋係前面,唔理佢照行去櫃檯比錢,條友拎匙牌出黎,佢地唔滿意就梗,未聽過鬧客,只試過嫌比得少叫個朋友收返錢

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-5-17 21:10 發表 查看引用來源

請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔 ...
間間正/邪骨場locker佬都係靠小費為生.如果白做,點都會有點怨氣噴下,人之常情.

鬆腿係咪個個場都係美容師做?疫情前好多時係按腳的做

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:06 發表 查看引用來源.
好多時唔比擋係前面,唔理佢照行去櫃檯比錢,條友拎匙牌出黎,佢地唔滿意就梗,未聽過鬧客,只試過嫌比得少叫個朋友收返錢
我見過有人俾兩張一元做小費,個locker佬叫佢收返.人地雖然靠小費為生,都唔好俾兩元好似施捨咁.10元小費都俾唔到就不如唔俾直行直過.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:12 發表 查看引用來源
鬆腿係咪個個場都係美容師做?疫情前好多時係按腳的做
月亮灣有香薰鬆腿師做鬆腿,唔係美容師

前往最後回覆