月亮湾友誼二天遊

收藏  |  訂閱
6  16.8k

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-5-12 02:57 發表 查看引用來源
8號上深圳玩了二天 第1晚期一去了月亮湾  裝修完靚咗 但大堂有点吵  而且生意真不錯  星期一10点幾就幾乎爆埸 普通按腳69元  香薰松腿88元 技師可從电視选 好方便  而且採耳師亦青春靚麗  我做了二個鈡松腿 一個按手 ...
我上次去都係做呢個328推油,經理都冇介紹488機餐.下次去試下呢個機餐.想問下機師後生嗎?

月亮灣啲採耳妹妹真係幾正,年輕貌美

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-16 10:43 發表 查看引用來源
月半彎內部装修好靚,又有套票買, 估計 正骨水~下次帶私家菜来按個正骨💪👏
月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-5-17 21:10 發表 查看引用來源

請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔 ...
間間正/邪骨場locker佬都係靠小費為生.如果白做,點都會有點怨氣噴下,人之常情.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:06 發表 查看引用來源.
好多時唔比擋係前面,唔理佢照行去櫃檯比錢,條友拎匙牌出黎,佢地唔滿意就梗,未聽過鬧客,只試過嫌比得少叫個朋友收返錢
我見過有人俾兩張一元做小費,個locker佬叫佢收返.人地雖然靠小費為生,都唔好俾兩元好似施捨咁.10元小費都俾唔到就不如唔俾直行直過.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:12 發表 查看引用來源
鬆腿係咪個個場都係美容師做?疫情前好多時係按腳的做
月亮灣有香薰鬆腿師做鬆腿,唔係美容師

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-5-18 01:13 發表 查看引用來源

咁又唔係咁講喎,

1)小費係隨顧客意願畀, 唔撚係應份老馮加一服務費.

2)locker佬要錢為生, 有點怨氣應該向骨場老細講, 要有底薪, 唔係向客人強索小費.

3)骨場已經有收加一服務費, locker佬無人工, 佢可以唔打 ...
如果師兄你去過二線啲無locker佬桑拿場你就知無locker佬招呼的煩惱

前往最後回覆