呻吟座

收藏  |  訂閱
15  5.5k

呻吟座

啱去完,大堂鬆腿麻麻地,就掂到邊,不及黃金海岸「不過黃金海岸都係疫情前先去過,鬆得比較到位。會摸下套弄一下比較刺激。依家黃金海岸鬆腿不知是否好似以前一樣。」我在美團買了208套餐,聽技師講都係一樣價,冇買入去都係208。聽技師講美容師428包小費,同佢地都係一樣,不過美容師不會按,但是後生。我就208+200小費。不過不失吧,因我就比較好按摩好的,所以我覺得208+200算係咁,當然按摩技師就年紀大

引用:
原帖由 as456566 於 2023-5-17 12:29 發表 查看引用來源
啱去完,大堂鬆腿麻麻地,就掂到邊,不及黃金海岸「不過黃金海岸都係疫情前先去過,鬆得比較到位。會摸下套弄一下比較刺激。依家黃金海岸鬆腿不知是否好似以前一樣。」我在美團買了208套餐,聽技師講都係一樣價,冇買入去都係208 ...
208+200 掂到邊...😩😩

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-5-17 12:42 發表 查看引用來源
208+200 掂到邊...😩😩
表達得唔好,鬆腿掂到邊,208係按摩價錢,+200出火

引用:
原帖由 as456566 於 2023-5-17 15:59 發表 查看引用來源
OK啊,唔算貴,如果按得好都值😁

原來美團購到票嘅場都有出炎

引用:
原帖由 as456566 於 2023-5-17 15:59 發表 查看引用來源
有冇得揸咬波同摸妹妹,如果冇就吾值😂

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-17 16:44 發表 查看引用來源
原來美團購到票嘅場都有出炎
骨埸女边有正淫骨子😂

好細個時去過觀瀾洗腳,佢話加30蚊按前列腺,個時唔知咩事就話試下,原來係打飛機,但咩都無取無摸加哨牙射唔出😂

引用:
原帖由 as456566 於 2023-5-17 12:29 發表 查看引用來源
啱去完,大堂鬆腿麻麻地,就掂到邊,不及黃金海岸「不過黃金海岸都係疫情前先去過,鬆得比較到位。會摸下套弄一下比較刺激。依家黃金海岸鬆腿不知是否好似以前一樣。」我在美團買了208套餐,聽技師講都係一樣價,冇買入去都係208 ...
師兄想問下你208係咩項目?香薰?因為我去幾次都係按保健188 想睇下你208係咩🙏🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 16:30 發表 查看引用來源
OK啊,唔算貴,如果按得好都值😁
正骨+出火我覺得可以了

前往最後回覆