上一頁下一頁
發新話題

問仔仔們 : 有無人鐘意玩 "缽仔糕波" , 多過大騎樓/大包米???

收藏  |  訂閱
182  15.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:35 發表 查看引用來源

呵,等啲頭毛再少啲,阿星會剷光佢然後紋啲頭髮上去,用嚟表達阿星咁靚仔會冇頭髮,出面啲人咁肉酸但又有咁多頭髮嘅不滿😬
紋頭髮......好有創意.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:33 發表 查看引用來源

好, 希望有機會一睹.
既然師兄咁有興趣,星星同學會完結之後阿星整理下Erieann嘅故事,加埋啲修圖重新同大家分享😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:38 發表 查看引用來源

既然師兄咁有興趣,星星同學會完結之後阿星整理下Erieann嘅故事,加埋啲修圖重新同大家分享😬
其他師兄應該都有興趣

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:35 發表 查看引用來源

入房冇沖涼, 好有女人味...
其實果晚阿星陪佢去咗個酒會,啲賓客個個都識佢,俾人問起阿星係乜水佢輕描淡寫咁講阿星跟佢做嘢。佢每答一次,阿星背脊啲冷汗就流一次。淡定嘅女人真係唔講得笑😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:42 發表 查看引用來源

其實果晚阿星陪佢去咗個酒會,啲賓客個個都識佢,俾人問起阿星係乜水佢輕描淡寫咁講阿星跟佢做嘢。佢每答一次,阿星背脊啲冷汗就流一次。淡定嘅女人真係唔講得笑😬 ...
做乜嘢?做愛?😬

累積過百回覆, 樓主呢舖真係吐血揚眉.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:37 發表 查看引用來源

紋頭髮......好有創意.
係,點都要紋😬[attach]40132171[/attach]

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:39 發表 查看引用來源

其他師兄應該都有興趣
故仔嘅嘢,呃到人當然有趣啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:42 發表 查看引用來源

其實果晚阿星陪佢去咗個酒會,啲賓客個個都識佢,俾人問起阿星係乜水佢輕描淡寫咁講阿星跟佢做嘢。佢每答一次,阿星背脊啲冷汗就流一次。淡定嘅女人真係唔講得笑😬 ...
淡定有錢剩.

引用:
原帖由 licklickson 於 18/5/2023 18:43 發表 查看引用來源
做乜嘢?做愛?😬
每次講完就望下阿星,你話呢啲人幾頑皮先得㗎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆