上一頁下一頁
發新話題

問仔仔們 : 有無人鐘意玩 "缽仔糕波" , 多過大騎樓/大包米???

收藏  |  訂閱
182  15.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:23 發表 查看引用來源

仲有28, 30, 34, 35, 38同40😬
啲冧把點嚟 ? 打出嚟個個買齊齊中, 一陣頭獎百九幾注中, 派五六萬..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:24 發表 查看引用來源

嘩~~! 好似塞咗袋八公斤大米入去咁, 冇著衫會係點  ?
冇著嘅,真係要用執過嘅圖嚟表達,太過令人興奮嘅嘢,真係唔好放咁多。

等阿星執完相,到時師兄又仍然有興趣,再同大家分享😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:25 發表 查看引用來源

唔係啩,阿星出年5字頭,頭髮要留長用用㩒住,以防大風將飄逸嘅瘦髮吹起時萬分狼狽喎😬
出年5 字仲有大把前途.講頭髮第五波中招後連身上啲毛都唔見咗部份....

引用:
原帖由 licklickson 於 18/5/2023 18:26 發表 查看引用來源
好正呀!好有女人味!😬
往事矣。入房玩,點都要著套突出啲嘅嚟玩啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:31 發表 查看引用來源

專登著比你睇?😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:26 發表 查看引用來源

啲冧把點嚟 ? 打出嚟個個買齊齊中, 一陣頭獎百九幾注中, 派五六萬..
即係呢,阿星個生活圈子比較闊,由嬌小到啱啱唔到150去到超過170嘅身材都有,啲呎吋差距係大啲😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:29 發表 查看引用來源

冇著嘅,真係要用執過嘅圖嚟表達,太過令人興奮嘅嘢,真係唔好放咁多。

等阿星執完相,到時師兄又仍然有興趣,再同大家分享😬
好, 希望有機會一睹.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 18/5/2023 18:30 發表 查看引用來源

出年5 字仲有大把前途.講頭髮第五波中招後連身上啲毛都唔見咗部份....
呵,等啲頭毛再少啲,阿星會剷光佢然後紋啲頭髮上去,用嚟表達阿星咁靚仔會冇頭髮,出面啲人咁肉酸但又有咁多頭髮嘅不滿😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 18:31 發表 查看引用來源

入房冇沖涼, 好有女人味...

引用:
原帖由 licklickson 於 18/5/2023 18:32 發表 查看引用來源
專登著比你睇?😉
佢問阿星:「好唔好呀?」

你係阿星,你會點答佢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆