上一頁下一頁
發新話題

問仔仔們 : 有無人鐘意玩 "缽仔糕波" , 多過大騎樓/大包米???

收藏  |  訂閱
182  15.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/5/2023 17:29 發表 查看引用來源

以前年少有個女同事應該有 175 左右, 孖小弟視線近水平距離, 樣又得又有對大飛彈, 可惜係有錢人(見佢坐波子返工), 仲有消息話係屋企係啲有勢力背景, 好在冇嘢發生過. ...
咁阿星都試過,以前做餐館個老闆話介紹佢個女阿星識,但係又好語重心長咁叫阿星唔好亂嚟。知啦,阿老闆係龍頭,一陣發生咩事家下阿星唔係喺度講故事,而係問緊大家知唔知邊度有人識得將寶貝喺啲福爾馬林液保存緊嘅狀況下幫阿星縫合啦。

值得一提嘅係,阿老闆個女都有1米7😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 07:47 發表 查看引用來源

咁阿星都試過,以前做餐館個老闆話介紹佢個女阿星識,但係又好語重心長咁叫阿星唔好亂嚟。知啦,阿老闆係龍頭,一陣發生咩事家下阿星唔係喺度講故事,而係問緊大家知唔知邊度有人識得將寶貝喺啲福爾馬林液保存緊嘅狀況下幫阿 ...
福爾馬林液保存緊嘅狀況, 可能係咁..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/5/2023 14:31 發表 查看引用來源

福爾馬林液保存緊嘅狀況, 可能係咁..

堅驚嚇😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 14:50 發表 查看引用來源

堅驚嚇😬
堅驚嚇 ? 未算, 舊曆七月未到已經見到中秋幽靈, 呢啲先驚嚇 ? 是旦噏句嘢就閃出嚟, 或者係其中一個比利, 要召喚阿 mj 出嚟鎮一鎮先.... 比你腫....(billy jean....)

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/5/2023 20:29 發表 查看引用來源

堅驚嚇 ? 未算, 舊曆七月未到已經見到中秋幽靈, 呢啲先驚嚇 ? 是旦噏句嘢就閃出嚟, 或者係其中一個比利, 要召喚阿 mj 出嚟鎮一鎮先.... 比你腫....(billy jean....)

40133207 ...
唔使驚,殺氣大,有殺冇賠😬

大有大玩細有細玩唔玩有唔玩

。。。。。。。

。。。。。。

。。。。。。。。

。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆