上一頁下一頁
發新話題

問仔仔們 : 有無人鐘意玩 "缽仔糕波" , 多過大騎樓/大包米???

收藏  |  訂閱
182  15.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-18 12:11 發表 查看引用來源

師兄,大波又點會唔大反應,大波既好多時都好識享受性,佢地又被人專攻心口,一定enjoy,反而你講就係人人都只係掛住玩波,忽略其他敏感帶,令大波既女生感覺條仔只係欣賞呢一部份唔出奇。而"吸手波"好多時係身材均勻,男人被吸引 ...
師兄果然經驗豐富!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-18 12:11 發表 查看引用來源

師兄,大波又點會唔大反應,大波既好多時都好識享受性,佢地又被人專攻心口,一定enjoy,反而你講就係人人都只係掛住玩波,忽略其他敏感帶,令大波既女生感覺條仔只係欣賞呢一部份唔出奇。而"吸手波"好多時係身材均勻,男人被吸引 ...
同意「大波既好多時都好識享受性,」,因為我老婆成日主動要我玩佢對波

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 12:13 發表 查看引用來源
師兄果然經驗豐富!😬
唔係呢,只不過好正常,大波既女生被人集中玩對波,係enjoy,但大佬佢都會悶架嘛,唔通佢其他位唔好玩咩,男人又只係識起勢去大大力揸,以為女生會爽,乳房大係因為脂肪發達,乳房亦敏感度高,但唔鐘意被人大大力架,我地男人,都唔想只係俾人讚靚仔,都想女生讚其他部份一樣。
咁平均身材既女仔就有呢度好,男人好似邊度都可以玩,腿長可以玩腿,屁股彈翹可以抽下水。

我鐘意玩全身嘛,HAHAKAKA......

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-18 13:41 發表 查看引用來源

同意「大波既好多時都好識享受性,」,因為我老婆成日主動要我玩佢對波
HAHA,咁師兄好幸福遮,老婆好身材又主動。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-18 14:53 發表 查看引用來源

唔係呢,只不過好正常,大波既女生被人集中玩對波,係enjoy,但大佬佢都會悶架嘛,唔通佢其他位唔好玩咩,男人又只係識起勢去大大力揸,以為女生會爽,乳房大係因為脂肪發達,乳房亦敏感度高,但唔鐘意被人大大力架,我地男人,都唔想只係 ...
咁咪話你識玩囉!😬

回覆 24# dragonbone 的帖子

有陣時誇張起上嚟,成晚都冇得瞓

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-18 15:20 發表 查看引用來源
有陣時誇張起上嚟,成晚都冇得瞓
佢咁大需要?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 15:21 發表 查看引用來源
佢咁大需要?
唔一定係插,有時佢會強制我玩佢對波成晚😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-18 15:30 發表 查看引用來源

唔一定係插,有時佢會強制我玩佢對波成晚😂
淨係玩對波?😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-18 15:33 發表 查看引用來源
淨係玩對波?😂
你講得啱,冇錯😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆