好奇一問 ... 有無囡囡試過咬咬果陣唔小心 , 打左個乞痴??? ^.^"

收藏  |  訂閱
22  5.1k

好奇一問 ... 有無囡囡試過咬咬果陣唔小心 , 打左個乞痴??? ^.^"

我好奇既係 , 仔仔寶貝係囡囡口中, 咁樣CHOK一CHOK會唔會好痛??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 17/5/2023 13:18 發表 查看引用來源
我好奇既係 , 仔仔寶貝係囡囡口中, 咁樣CHOK一CHOK會唔會好痛??? ^.^"
實際上係唔會chok,而係一啖咬落去。咬落咩位,就真係睇當時情況喇。

反而阿星想問,大家有冇試過爆炸糖嘅經驗?阿星試過一次,唔知係小星星已經麻痺咗,定係太過緊張怕會因為爆炸而受傷嘅關係,小星星一啲感覺都冇。各位有試過嘅師兄又係點樣嘅一次經歷呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-17 13:35 發表 查看引用來源

實際上係唔會chok,而係一啖咬落去。咬落咩位,就真係睇當時情況喇。

反而阿星想問,大家有冇試過爆炸糖嘅經驗?阿星試過一次,唔知係小星星已經麻痺咗,定係太過緊張怕會因為爆炸而受傷嘅關係,小星星一啲感覺都冇。各位有試過 ...
爆炸糖,一直都唔敢試,反而老婆經常用冰火

引用:
原帖由 cc19880910 於 17/5/2023 13:39 發表 查看引用來源

爆炸糖,一直都唔敢試,反而老婆經常用冰火
女伴話要同阿星玩刺激啲,相信佢都係出於好意,不過都已經係兩年前嘅事。反而冰火阿星試過一次,都係感覺唔大,師兄嘅感覺又係點嘅呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-17 13:49 發表 查看引用來源

女伴話要同阿星玩刺激啲,相信佢都係出於好意,不過都已經係兩年前嘅事。反而冰火阿星試過一次,都係感覺唔大,師兄嘅感覺又係點嘅呢?😬
其實都係|一嗰下刺激,又唔算話好特別

引用:
原帖由 cc19880910 於 17/5/2023 13:57 發表 查看引用來源

其實都係|一嗰下刺激,又唔算話好特別
以前成日聽人講冰火呀,爆炸糖呀點刺激,最後阿星都係覺得只要女伴技巧夠,啲花臣嘢都可以唔使,小星星仍然都會爆發星塵暴😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-17 14:01 發表 查看引用來源

以前成日聽人講冰火呀,爆炸糖呀點刺激,最後阿星都係覺得只要女伴技巧夠,啲花臣嘢都可以唔使,小星星仍然都會爆發星塵暴😬
屌嘴比較感覺再良好啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 17/5/2023 14:07 發表 查看引用來源

屌嘴比較感覺再良好啲
咁就真係講返轉頭,希望女伴唔好打乞嗤,一陣咬親就麻煩,縫針都唔知縫唔縫得到😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-17 14:16 發表 查看引用來源

咁就真係講返轉頭,希望女伴唔好打乞嗤,一陣咬親就麻煩,縫針都唔知縫唔縫得到😬
真係好少聽過有依樣嘢,唔知有冇其他師兄試過可以分享吓😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 17/5/2023 14:26 發表 查看引用來源

真係好少聽過有依樣嘢,唔知有冇其他師兄試過可以分享吓😂
可能小星星夠嬌小玲瓏,上次咬到冇斷,連縫針都唔使,搽啲藍藥水同黐塊膠布了事。不過呢種痛,真係可一不可再。😬

前往最後回覆