好奇一問 ... 有無囡囡試過咬咬果陣唔小心 , 打左個乞痴??? ^.^"

收藏  |  訂閱
22  5.1k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-17 13:18 發表 查看引用來源
我好奇既係 , 仔仔寶貝係囡囡口中, 咁樣CHOK一CHOK會唔會好痛??? ^.^"
痛唔痛搵機會自己試吓.

你係咪未打過乞痴?   唔知道要打之前梗會有預感o既咩?
正常情況下, 呢個時候比如同人講緊o野, 都已經會擰轉身用手掩口o黎準備啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-18 08:21 發表 查看引用來源
你係咪未打過乞痴?   唔知道要打之前梗會有預感o既咩?
正常情況下, 呢個時候比如同人講緊o野, 都已經會擰轉身用手掩口o黎準備啦
你又講得啱喎,樓主一定係俾人整蠱

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-18 09:09 發表 查看引用來源

你又講得啱喎,樓主一定係俾人整蠱
或者係樓主阿集團哥仔幻想一兜多毛腸仔被口交時, 擔得深入咗俾執毛隊入鼻窿咁就一個噴嚏.......哎吔 !!....

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-17 13:39 發表 查看引用來源

爆炸糖,一直都唔敢試,反而老婆經常用冰火
I also no 爆炸糖 有時食到d 大粒o既o係條脷上面爆, 係會爆到有一點點刺痛o架
o係更敏感o既龜頭上爆應該會更加唔好受
再講, 糖始終係甜, 我都唔中意口交果陣有其他o野o既味道,
要用其他o野去蓋過啫啫本身陣味要願意含, 咁不如唔好含啦
冰火都係一樣, 咁大啖水o係口入面仲唔咩都沖淡晒咩!
以前會用o黎洗啫啫囉, 即係口爆之後含一啖水再輕力d 咁啜, 啜乾淨吞埋果啖水
而家唔駛啦, 同呢條友拍拖到結埋婚一齊o左十年, 同佢啜過冇一千都有七八百次,
已經好熟習佢(射完後)受得住o既力度

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-19 09:42 發表 查看引用來源

I also no 爆炸糖 有時食到d 大粒o既o係條脷上面爆, 係會爆到有一點點刺痛o架
o係更敏感o既龜頭上爆應該會更加唔好受
再講, 糖始終係甜, 我都唔中意口交果陣有其他o野o既味道,
要用其他o野去蓋過啫啫本身陣味 ...
蛇大堅, 齋啪入口唔使好似人哋飲苦茶咁要搵陳皮梅 "餸".

。。。。。。。

。。。。。。。

。。。。。。。

。。。。。。。

前往最後回覆