問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
11  12.1k

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-21 13:04 發表 查看引用來源
小弟有個癖好 , 就係鐘意睇某胡姓女星 D IG健身片 ,
我唸佢原目標係操靚個蘿 , 但係 ...
但我越睇就越形住 , 佢咁操法 ... 應該都會緊至左好多 !!! ^.^
其實練patpat,我覺得係視覺觸覺正既,爆食先已好好睇啦,又挺又翹既屁股,到食ing時,有肉又有彈性既屁股,實在係一流,至於活塞感覺,我聽人妻講,佢係要另外練架喎,即先又窄又緊緻得黎識夾下夾下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 08:04 發表 查看引用來源

曾幾何時阿星有位鬼佬同事講,話騎馬嘅女人係最性感,阿星當時唔明。有一日揸住架車同埋個同事路經一條還繞森林嘅小路,前面就有一個女人騎住一匹啡色馬喺度漫步。

阿星正想慢慢超前,爬頭超越女騎師,同事即時好言相勸,叫阿 ...
我反而.......有次去飲野,同女生一齊去玩騎牛牛機,真係.......一樣好好睇架。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 15:24 發表 查看引用來源
呢個人妻咁正呀!外在內在都咁正!😬
其實個女仔知道自己要咩,想點,好多都好正。
而識運動去upgrade自己,當然仲正。
我上文講既唔止一個人妻,咁師兄你講,人妻根本好識自己市場架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 15:43 發表 查看引用來源

騎牛牛果種瘋狂,要到最後果一刻,女女仍然有力去騎先好睇。如果女伴都已經騎到攰,咁就真係要換下姿勢先得啦😬
HAHA..... 我只睇到佢騎時就跌就跌,又要叫又唔肯跌,左fing右fing果下正,最正係跌時成身汗成頭濕晒,仲講要黎多次添。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 16:48 發表 查看引用來源
好好勝喎!😬
HAHA,師兄,我地唔好太離題,但正如樓主講,健身既女生,係吸引,裡裡外外都一流。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 18:06 發表 查看引用來源

嘩,呢啲咁玩法,玩完要再返入房玩喎😬
但健開身既女仔,同樣都對男人體能有要求架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 18:39 發表 查看引用來源

咁梗係啦,同健美嘅女仔肉搏,少啲體力都唔得,阿星都係瞓定定喺度,乜都唔好做啦😬
師兄玩大爺mode?我都聽唔少,好多女生慢慢會主動出擊,但唔知點解,我總係忍唔到,嘆嘆下我就會推低佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-26 10:49 發表 查看引用來源

咁都係情理之中啫 健身練o既除o左體力之外仲有耐力同意志力嘛
自己練得差唔多, 期望自己o既對手都係差唔多咁上下水平, 冇錯呀
係架,但講真,男既唔係太介意女仔體能弱少少,可能衰D講句真,砌到個女生死死下,抖晒大氣投降,男人會好有征服感,HAHA.....
當然,男女都體能好,玩既野都多好多~~~~
我以前有一位女生,佢send條片俾我,原來話想試連續技,即片中女生由床,到梳妝台,再到廳,條仔要全程插住,行出去時係抱插,最後又返入房放係床上完事,聽完好似唔知為咩,但間唔中一次半次玩下又原來好好玩。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-28 10:09 發表 查看引用來源

師兄上下都功架十足, 果然係食開夜粥之人, 堅呀 !!
唔關事既,只係男女有來有往,佢有暗示,唔通你唔奉陪咩,而且係work時,又好好玩遮。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-29 11:17 發表 查看引用來源
人哋咁主動,梗係要回應啦!😬
我記得個次序大概係: 係床度男上女下,再女上,然後就抱插,再放到梳妝台上,再抱插行出去飯廳又或sofa,最後抱番上床男上,然後再燒鵝脾,再放晒對腳去一邊,再拉手狗仔式,推推下就壓住對方趴係床上抽插,最後就轉番身傳統抽插加kiss咁完事。

多字遮,唔複雜既,間唔中玩下。

前往最後回覆