上一頁下一頁
發新話題

問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  12.0k

問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

小弟有個癖好 , 就係鐘意睇某胡姓女星 D IG健身片 ,
我唸佢原目標係操靚個蘿 , 但係 ...
但我越睇就越形住 , 佢咁操法 ... 應該都會緊至左好多 !!! ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-21 13:04 發表 查看引用來源
小弟有個癖好 , 就係鐘意睇某胡姓女星 D IG健身片 ,
我唸佢原目標係操靚個蘿 , 但係 ...
但我越睇就越形住 , 佢咁操法 ... 應該都會緊至左好多 !!! ^.^
應該會,因一练就是下盤所有肌肉一齊练,下陰附近肌肉自然會緊的,同男士做深蹲一樣。💪💪💪💪💪

我聽朋友講做開健身嘅女仔會好大食

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-5-22 15:44 發表 查看引用來源
我聽朋友講做開健身嘅女仔會好大食
咁咪啱晒囉

引用:
原帖由 mark_tw 於 2023-5-21 13:31 發表 查看引用來源

應該會,因一练就是下盤所有肌肉一齊练,下陰附近肌肉自然會緊的,同男士做深蹲一樣。💪💪💪💪💪
講真 , 見佢成日訓練深蹲 , 我都唸緊 ... 佢騎乘位會唔會好勁???!!!

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-23 13:00 發表 查看引用來源
講真 , 見佢成日訓練深蹲 , 我都唸緊 ... 佢騎乘位會唔會好勁???!!!
去外國問吓啲女騎師或者女騎馬人.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/5/2023 17:17 發表 查看引用來源

去外國問吓啲女騎師或者女騎馬人.
曾幾何時阿星有位鬼佬同事講,話騎馬嘅女人係最性感,阿星當時唔明。有一日揸住架車同埋個同事路經一條還繞森林嘅小路,前面就有一個女人騎住一匹啡色馬喺度漫步。

阿星正想慢慢超前,爬頭超越女騎師,同事即時好言相勸,叫阿星揸慢啲,仲叫阿星睇清楚前面嘅女騎師做緊乜。

阿星本來都冇乜想法,點知一望,就見到女騎師著住一條米色嘅馬褲,配搭一對應該係黑色嘅高筒馬靴,坐喺馬鞍上面上上落落咁好有節奏地郁動,馬褲包住嘅圓渾豐滿真係睇到阿星個口都擘大咗。

然後朋友先叫阿星慢慢超越女騎師,仲叫阿星記得將個星頭擰左,好禮貌咁同女騎師笑。阿星當然照做,呢個時候,神奇嘅事就發生,女騎師舉起佢嘅右手,示意感謝司機慢駛,冇嚇親隻馬;但係阿星睇到嘅,就係一位女騎師,策騎緊一匹癲馬嘅時候仲要一隻手舉高嚟到保持平衡,你話如果女騎師騎住嘅係阿星嘅話,呢個場面真係何其震撼,何其養眼😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 08:04 發表 查看引用來源

曾幾何時阿星有位鬼佬同事講,話騎馬嘅女人係最性感,阿星當時唔明。有一日揸住架車同埋個同事路經一條還繞森林嘅小路,前面就有一個女人騎住一匹啡色馬喺度漫步。

阿星正想慢慢超前,爬頭超越女騎師,同事即時好言相勸,叫阿 ...
咁之後有冇遇過好嘅女騎士?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 24/5/2023 08:33 發表 查看引用來源
咁之後有冇遇過好嘅女騎士?😉
好嘅騎師大有人在啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 09:58 發表 查看引用來源

好嘅騎師大有人在啦😬
例如邊個?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆