上一頁下一頁
發新話題

問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  12.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 24/5/2023 10:03 發表 查看引用來源
例如邊個?😉
好多都係喎😬

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-21 13:04 發表 查看引用來源
小弟有個癖好 , 就係鐘意睇某胡姓女星 D IG健身片 ,
我唸佢原目標係操靚個蘿 , 但係 ...
但我越睇就越形住 , 佢咁操法 ... 應該都會緊至左好多 !!! ^.^
其實練patpat,我覺得係視覺觸覺正既,爆食先已好好睇啦,又挺又翹既屁股,到食ing時,有肉又有彈性既屁股,實在係一流,至於活塞感覺,我聽人妻講,佢係要另外練架喎,即先又窄又緊緻得黎識夾下夾下。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 08:04 發表 查看引用來源

曾幾何時阿星有位鬼佬同事講,話騎馬嘅女人係最性感,阿星當時唔明。有一日揸住架車同埋個同事路經一條還繞森林嘅小路,前面就有一個女人騎住一匹啡色馬喺度漫步。

阿星正想慢慢超前,爬頭超越女騎師,同事即時好言相勸,叫阿 ...
我反而.......有次去飲野,同女生一齊去玩騎牛牛機,真係.......一樣好好睇架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 15:22 發表 查看引用來源

其實練patpat,我覺得係視覺觸覺正既,爆食先已好好睇啦,又挺又翹既屁股,到食ing時,有肉又有彈性既屁股,實在係一流,至於活塞感覺,我聽人妻講,佢係要另外練架喎,即先又窄又緊緻得黎識夾下夾下。 ...
呢個人妻咁正呀!外在內在都咁正!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2023 15:24 發表 查看引用來源

我反而.......有次去飲野,同女生一齊去玩騎牛牛機,真係.......一樣好好睇架。
騎牛牛果種瘋狂,要到最後果一刻,女女仍然有力去騎先好睇。如果女伴都已經騎到攰,咁就真係要換下姿勢先得啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-24 15:24 發表 查看引用來源
呢個人妻咁正呀!外在內在都咁正!😬
其實個女仔知道自己要咩,想點,好多都好正。
而識運動去upgrade自己,當然仲正。
我上文講既唔止一個人妻,咁師兄你講,人妻根本好識自己市場架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 15:43 發表 查看引用來源

騎牛牛果種瘋狂,要到最後果一刻,女女仍然有力去騎先好睇。如果女伴都已經騎到攰,咁就真係要換下姿勢先得啦😬
HAHA..... 我只睇到佢騎時就跌就跌,又要叫又唔肯跌,左fing右fing果下正,最正係跌時成身汗成頭濕晒,仲講要黎多次添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 16:41 發表 查看引用來源

其實個女仔知道自己要咩,想點,好多都好正。
而識運動去upgrade自己,當然仲正。
我上文講既唔止一個人妻,咁師兄你講,人妻根本好識自己市場架。 ...
咁唔係個個人妻都肯付出時間努力嘅,如果肯果啲都好正!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 16:42 發表 查看引用來源

HAHA..... 我只睇到佢騎時就跌就跌,又要叫又唔肯跌,左fing右fing果下正,最正係跌時成身汗成頭濕晒,仲講要黎多次添。
好好勝喎!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2023 16:42 發表 查看引用來源

嘩,呢啲咁玩法,玩完要再返入房玩喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆