上一頁下一頁
發新話題

問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  12.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 25/5/2023 12:02 發表 查看引用來源
咁鬼馬!😬
以後請叫阿星做鬼馬的星😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 18:39 發表 查看引用來源

咁梗係啦,同健美嘅女仔肉搏,少啲體力都唔得,阿星都係瞓定定喺度,乜都唔好做啦😬
俾佢玩深蹲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/5/2023 14:17 發表 查看引用來源

俾佢玩深蹲.
阿星要改名:深蹲雅星😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 14:51 發表 查看引用來源

阿星要改名:深蹲雅星😬
師兄去日本發展可以改呢個藝名 : 森敦雅星  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/5/2023 20:32 發表 查看引用來源

師兄去日本發展可以改呢個藝名 : 森敦雅星  
果然,阿星真係個日本人😬

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-21 13:04 發表 查看引用來源
小弟有個癖好 , 就係鐘意睇某胡姓女星 D IG健身片 ,
我唸佢原目標係操靚個蘿 , 但係 ...
但我越睇就越形住 , 佢咁操法 ... 應該都會緊至左好多 !!! ^.^
健身女迷人的地方應該不只是身材好,而係因為健身女體能較好,一定係一個好「騎師」,騎功好既女人,永遠係最正!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-24 18:20 發表 查看引用來源

但健開身既女仔,同樣都對男人體能有要求架。
咁都係情理之中啫 健身練o既除o左體力之外仲有耐力同意志力嘛
自己練得差唔多, 期望自己o既對手都係差唔多咁上下水平, 冇錯呀

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-24 18:39 發表 查看引用來源

咁梗係啦,同健美嘅女仔肉搏,少啲體力都唔得,阿星都係瞓定定喺度,乜都唔好做啦😬
師兄玩大爺mode?我都聽唔少,好多女生慢慢會主動出擊,但唔知點解,我總係忍唔到,嘆嘆下我就會推低佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-26 10:49 發表 查看引用來源

咁都係情理之中啫 健身練o既除o左體力之外仲有耐力同意志力嘛
自己練得差唔多, 期望自己o既對手都係差唔多咁上下水平, 冇錯呀
係架,但講真,男既唔係太介意女仔體能弱少少,可能衰D講句真,砌到個女生死死下,抖晒大氣投降,男人會好有征服感,HAHA.....
當然,男女都體能好,玩既野都多好多~~~~
我以前有一位女生,佢send條片俾我,原來話想試連續技,即片中女生由床,到梳妝台,再到廳,條仔要全程插住,行出去時係抱插,最後又返入房放係床上完事,聽完好似唔知為咩,但間唔中一次半次玩下又原來好好玩。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-27 17:23 發表 查看引用來源

係架,但講真,男既唔係太介意女仔體能弱少少,可能衰D講句真,砌到個女生死死下,抖晒大氣投降,男人會好有征服感,HAHA.....
當然,男女都體能好,玩既野都多好多~~~~
我以前有一位女生,佢send條片俾我,原來話想試連續技,即片中女生由 ...
師兄上下都功架十足, 果然係食開夜粥之人, 堅呀 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆