上一頁下一頁
發新話題

問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  12.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-28 10:09 發表 查看引用來源

師兄上下都功架十足, 果然係食開夜粥之人, 堅呀 !!
唔關事既,只係男女有來有往,佢有暗示,唔通你唔奉陪咩,而且係work時,又好好玩遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-29 11:14 發表 查看引用來源

唔關事既,只係男女有來有往,佢有暗示,唔通你唔奉陪咩,而且係work時,又好好玩遮。
人哋咁主動,梗係要回應啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-29 11:17 發表 查看引用來源
人哋咁主動,梗係要回應啦!😬
我記得個次序大概係: 係床度男上女下,再女上,然後就抱插,再放到梳妝台上,再抱插行出去飯廳又或sofa,最後抱番上床男上,然後再燒鵝脾,再放晒對腳去一邊,再拉手狗仔式,推推下就壓住對方趴係床上抽插,最後就轉番身傳統抽插加kiss咁完事。

多字遮,唔複雜既,間唔中玩下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-29 12:43 發表 查看引用來源

我記得個次序大概係: 係床度男上女下,再女上,然後就抱插,再放到梳妝台上,再抱插行出去飯廳又或sofa,最後抱番上床男上,然後再燒鵝脾,再放晒對腳去一邊,再拉手狗仔式,推推下就壓住對方趴係床上抽插,最後就轉番身傳統抽插加kiss ...
都差唔多乜嘢花式花式都玩晒!抱插要細粒啲先好玩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-29 12:50 發表 查看引用來源
都差唔多乜嘢花式花式都玩晒!抱插要細粒啲先好玩!😬
佢……唔算細粒,但皮膚相當滑,真心女生有保養完全另一回事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-5-29 17:29 發表 查看引用來源

佢……唔算細粒,但皮膚相當滑,真心女生有保養完全另一回事。
咁皮膚白滑一定吸引啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-29 17:41 發表 查看引用來源
咁皮膚白滑一定吸引啦!😬
女生有keep同無keep,係好大好大分別。
美容咁好搵,唔係無原因,我問過佢,佢keep住激光,spa,按摩,facial,所以真係無得頂。

回覆 1# 代北集團 的帖子

。。。。。。。

。。。。。。。

。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆