問仔仔 : 玩開健身既囡囡 , 尤其主要訓練屁股果 D , 小穴係咪會緊左??? ^.^

收藏  |  訂閱
10  12.0k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/5/2023 17:17 發表 查看引用來源

去外國問吓啲女騎師或者女騎馬人.
曾幾何時阿星有位鬼佬同事講,話騎馬嘅女人係最性感,阿星當時唔明。有一日揸住架車同埋個同事路經一條還繞森林嘅小路,前面就有一個女人騎住一匹啡色馬喺度漫步。

阿星正想慢慢超前,爬頭超越女騎師,同事即時好言相勸,叫阿星揸慢啲,仲叫阿星睇清楚前面嘅女騎師做緊乜。

阿星本來都冇乜想法,點知一望,就見到女騎師著住一條米色嘅馬褲,配搭一對應該係黑色嘅高筒馬靴,坐喺馬鞍上面上上落落咁好有節奏地郁動,馬褲包住嘅圓渾豐滿真係睇到阿星個口都擘大咗。

然後朋友先叫阿星慢慢超越女騎師,仲叫阿星記得將個星頭擰左,好禮貌咁同女騎師笑。阿星當然照做,呢個時候,神奇嘅事就發生,女騎師舉起佢嘅右手,示意感謝司機慢駛,冇嚇親隻馬;但係阿星睇到嘅,就係一位女騎師,策騎緊一匹癲馬嘅時候仲要一隻手舉高嚟到保持平衡,你話如果女騎師騎住嘅係阿星嘅話,呢個場面真係何其震撼,何其養眼😬

引用:
原帖由 licklickson 於 24/5/2023 08:33 發表 查看引用來源
咁之後有冇遇過好嘅女騎士?😉
好嘅騎師大有人在啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 24/5/2023 10:03 發表 查看引用來源
例如邊個?😉
好多都係喎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2023 15:24 發表 查看引用來源

我反而.......有次去飲野,同女生一齊去玩騎牛牛機,真係.......一樣好好睇架。
騎牛牛果種瘋狂,要到最後果一刻,女女仍然有力去騎先好睇。如果女伴都已經騎到攰,咁就真係要換下姿勢先得啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2023 16:42 發表 查看引用來源

HAHA..... 我只睇到佢騎時就跌就跌,又要叫又唔肯跌,左fing右fing果下正,最正係跌時成身汗成頭濕晒,仲講要黎多次添。
嘩,呢啲咁玩法,玩完要再返入房玩喎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2023 18:20 發表 查看引用來源

但健開身既女仔,同樣都對男人體能有要求架。
咁梗係啦,同健美嘅女仔肉搏,少啲體力都唔得,阿星都係瞓定定喺度,乜都唔好做啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/5/2023 08:39 發表 查看引用來源
瞓享其成!😬
如果對住女騎士瞓喺度欣賞都幾正架!😬
咦,師兄好嘢,咁都俾你諗到😬[attach]40133151[/attach]

引用:
原帖由 licklickson 於 25/5/2023 11:49 發表 查看引用來源
Grace化身女騎士?😬
秘~~~~密😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/5/2023 12:02 發表 查看引用來源
咁鬼馬!😬
以後請叫阿星做鬼馬的星😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/5/2023 14:17 發表 查看引用來源

俾佢玩深蹲.
阿星要改名:深蹲雅星😬

前往最後回覆