小弟岩岩發現 ... 美國白左同白右 , 連睇AV都有分別

收藏  |  訂閱
13  6.1k

小弟岩岩發現 ... 美國白左同白右 , 連睇AV都有分別

我發覺美國左右陣營 , 己經無處不在 , 甚至到謎片領域都係 ...
好似頗為有名既女優cory chase , 雖然好似無明確表示過政治立場 ,
但佢其實係係國民警衛軍服役過 ;
雖然題材遠講唔上輕口味 , 但到 E+都無一套BTLG內容作品 ,
而且齊魯茲 ... 即係共和黨其中一位侵粉參議員 , 就曾經按讚過佢
(結果比人發現左 ^.^")

其實 ... 我都係齊魯茲單新聞 , 先知道佢架咋 ^.^"

睇 AV 只係消閒作樂, 集團師兄呢輪講 political ? 唔好嘞啩 !!   遲吓會唔會多重人格,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/5/2023 17:16 發表 查看引用來源
睇 AV 只係消閒作樂, 集團師兄呢輪講 political ? 唔好嘞啩 !!   遲吓會唔會多重人格,
講多重宇宙會唔會容易啲揾多啲人插咀?至於你講多重人格,咁一定要講24個比利啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-23 18:28 發表 查看引用來源

講多重宇宙會唔會容易啲揾多啲人插咀?至於你講多重人格,咁一定要講24個比利啦😬
小弟好似陳真咁 "我讀得書少", 多重宇宙要請教蕭公子先得, 廿四個比利分啲俾馬勒當拿得唔得呢, 一樣都係好波之波王, 講波講波講波...好波好波好波   yeah !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-23 19:00 發表 查看引用來源

小弟好似陳真咁 "我讀得書少", 多重宇宙要請教蕭公子先得, 廿四個比利分啲俾馬勒當拿得唔得呢, 一樣都係好波之波王, 講波講波講波...好波好波好波   yeah ! ...
肛交真喺好好玩,你都快啲试下啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-23 18:28 發表 查看引用來源

24個比利...叻罸時都有得睇, Bingo !!!

引用:
原帖由 李玉蘭78 於 2023-5-17 08:04 發表 查看引用來源
肛交真係好過癮 你地都試下玩啦
引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-23 21:56 發表 查看引用來源

肛交真喺好好玩,你都快啲试下啦。
關於呢兩句句子, 點講好呢.......

講聲早晨好嘞 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/5/2023 19:00 發表 查看引用來源

小弟好似陳真咁 "我讀得書少", 多重宇宙要請教蕭公子先得, 廿四個比利分啲俾馬勒當拿得唔得呢, 一樣都係好波之波王, 講波講波講波...好波好波好波   yeah ! ...
真係,要儲齊24個比利都真係女困難,阿星最多識兩個叫比利嘅朋友,仲有20個要四圍揾,甚至夾硬要朋友改名做比利,先勉強凑夠數咋。

至於講波,都係一個好好嘅運動嚟嘅,不過阿星都係喜歡啜同揸多過講😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 24/5/2023 06:29 發表 查看引用來源

24個比利...叻罸時都有得睇, Bingo !!!
又俾師兄揾到咁多個人扮比利喎😬

。。。。。。。

前往最後回覆