問仔仔們 ... 你地有無幻想過比痴女性侵??? ^.^

收藏  |  訂閱
14  3.2k

問仔仔們 ... 你地有無幻想過比痴女性侵??? ^.^

坦白講 , 東洋  西洋AV咁多呢 D題材 , 我就唔信你地無J 羅 !!! ^.^

不如大家講左 , J 開咩比女女性侵既場景丫 ...
小弟先講為敬 :

1,跛左腳郁唔到 ... 父母請左個女私人看護 ,
佢唔夠力搬我去廁所 ,
所以每次都拎尿壼 , 再幫我抖住 ...
但我次次一比佢抖就硬 , 佢唯有幫我出左火先

2,吸毒被父母發現 , 被擲左入戒毒所 ,
個女舍監負責評估我既情況 ,
直接決定我幾時放監 ...

3,偷野比女店主捉到 ... 之後估到拉 ^.^

痴女....痴膠線嘅女, 仲要性侵....邊有得剩....侵得幾日阿諾豬華都變新馬仔....

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-23 13:18 發表 查看引用來源
坦白講 , 東洋  西洋AV咁多呢 D題材 , 我就唔信你地無J 羅 !!! ^.^

小弟先講為敬 :

佢唔夠力搬我去廁所 ,
所以每次都拎 ...
唔使幻想,老婆飲醉左,會痴女上身

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-24 11:09 發表 查看引用來源

唔使幻想,老婆飲醉左,會痴女上身
痴成點呢師兄 .

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-25 14:18 發表 查看引用來源

痴成點呢師兄 .
同Av睇到嘅差唔多

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-23 13:18 發表 查看引用來源

小弟先講為敬 :

佢唔夠力搬我去廁所 ,
所以每次都拎 ...
查實要點痴法先為之痴女呢...?  

。。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-25 15:15 發表 查看引用來源

楼主呢啲問題去到連登或者跌吉一定同楼主令壽堂拉上关系,以后最好唔好問。楼主試下出黎社會做野問埋啲甘戆鳩既問題睇下週圍既人會比咩反應你? ...

比女老強咪好羅。

。。。。。。。

前往最後回覆