上一頁下一頁
發新話題

夏天,港女走光露波

收藏  |  訂閱
161  36.1k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-5-29 16:18 發表 查看引用來源

睇倒靚女走光,真係好興奮又刺激,又想睇又伯比佢及倒。我都試過好多次經驗,之前有幾次 印象好深刻..

其中有ー次係同女同學去宿營,有個靚女同學冲完涼着住T恤,冇戴bra 烏低身,比我睇晒對波連乳頭都睇得一清二楚,佢當時17歲, ...
有冇諗過扮下好人同走光既女女講,「你頭先走光呀,小心啲」,好想試下,睇下佢地乜野反應

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-5-29 17:49 發表 查看引用來源

好正嘅熟人走光,仲要佢唔知,真係好正嘅!
其實佢唔算靚,不過勝在對部份嘅男性夠主動,可惜最後跟咗個死飛仔

真係冇諗過扮好人同走光既女女講
費事俾佢知道我望佢
引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-5-30 01:02 發表 查看引用來源

有冇諗過扮下好人同走光既女女講,「你頭先走光呀,小心啲」,好想試下,睇下佢地乜野反應

cup數比較細,離晒罩
依D先係最正
引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-29 17:10 發表 查看引用來源

記得當年中五嘅時候,有個女同學約咗我去打保齡球,記得佢喺我面前烏低身攞保齡球,由於佢本身cup數比較細,離晒罩,結果乜嘢都睇到,但佢自己就一啲都唔知道 ...

下次等我喺大陸試試,睇人走光唔犯法,想睇下啲女女反應,實好過癮

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-5-29 17:49 發表 查看引用來源

好正嘅熟人走光,仲要佢唔知,真係好正嘅!
最正就係見到熟人走光,你連佢哋對lin幾大粒咩顏色都知,但係佢哋自己唔知仲會繼續同你有講有笑

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-5-30 01:02 發表 查看引用來源

試過見到個人妻friend走光,喺外國去旅行玩,去咗摘藍莓。全日不停要嗚低身,我周不時專登喺佢隔離摘佢摘緊嗰幾棵,所以成對波已經近距離𥄫咗全日,佢對波唔大,我估32B咁上下,但都係離罩睇到對啡色lin。𥄫咗全日都冇事,係去到最後摘完佢痞咗喺到分藍莓嗰陣咁啱佢望上嚟見到我望住佢。佢冇太大反應,淨係望吓自己心口發現自己走緊光就㩒住自己件衫然後企返起身叫佢老公分埋啲藍莓。之後大家都扮冇嘢,到宜家都相安無事。

Friend嘅話通常都唔會有啲咩特別大嘅反應 (應該話佢其實可以有咩反應俾到你?) 係佢自己走光,你又唔係抽佢水,所以個女嘅通常都唔會搞到面阻阻老尷收場

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 05:24 發表 查看引用來源

試過見到個人妻friend走光,喺外國去旅行玩,去咗摘藍莓。全日不停要嗚低身,我周不時專登喺佢隔離摘佢摘緊嗰幾棵,所以成對波已經近距離𥄫咗全日,佢對波唔大,我估32B咁上下,但都係離罩睇到對啡色lin。𥄫咗全日都冇事,係去到最 ...
係呀,如果佢平時好保守,今次因為玩得開心,一時大意比你𥄫到,仲有滿足感!😬

回覆 17# 最錫我老婆 的帖子

👍🏻🤭☕啱!😌

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-2 08:31 發表 查看引用來源
係呀,如果佢平時好保守,今次因為玩得開心,一時大意比你𥄫到,仲有滿足感!😬
全中!嗰種優越感真係幾爽㗎。
我個人妻friend又唔算典型保守黨,但係又唔係豪放嗰類型喎,唔會成日背心短裙露波罅嗰隻,不過會成日著闊身大領或者圓領嘅衫,啫係非常容易走光但係又唔會預計到自己會走光嘅衣物,所以見親佢走光都好有優越感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆