日本按摩初體驗

收藏  |  訂閱
15  10.7k

日本按摩初體驗

第一次分享 希望大家鐘意咁我自己一個去福岡旅行,行到攰攰地嘅時候入咗按摩店按摩。
咁我本身話按腳,以為坐係到按。點知都係要換衫瞓係到按,咁有個男人走入嚟,我諗按腳應該冇咩嘢。
開始按嘅時候,佢將條褲卷到上大脾上面,之後按嘅意時間都有意掂到下面
按完腳佢叫我坐係按摩床,咁一開頭都按下頭,
然後隻手慢慢落個胸到,咁我本身肥 個胸都有F嘅😅
按按下胸佢就開始捽我粒Lin,佢見我冇反抗就同我打茄輪。 其實我都開始有啲濕。。。
之後佢一隻手捽我豆豆 一隻手捽我粒Lin ,我想呻吟嘅時候佢就用咀阻止我。。
因為我按70分鐘,都過咗時,有人催我哋。 因佢想要我ig/fb 我都ok, 咁佢叫我換返衫。 到我岀去嘅時候都冇機會俾佢。。。咁我就走咗。。

樓主若真是女的, 只要你願意, 這種體驗你可以經常有

引用:
原帖由 friendss 於 2023-5-27 21:19 發表 查看引用來源
第一次分享 希望大家鐘意咁我自己一個去福岡旅行,行到攰攰地嘅時候入咗按摩店按摩。
咁我本身話按腳,以為坐係到按。點知都係要換衫瞓係到按,咁有個男人走入嚟,我諗按腳應該冇咩嘢。
開始按嘅時候,佢將條褲卷到上大脾上面, ...
睇AV通常做埋架喎,你冇咩?

以為係男男按摩..

回覆 3# 人夫愛人妻 的帖子

我都想呀 可惜俾人催

遅啲都想自己一個去日本行下食下

引用:
原帖由 只說地不談天 於 2023-5-28 12:47 發表 查看引用來源
可能有新體驗😁

引用:
原帖由 friendss 於 2023-5-28 13:07 發表 查看引用來源

可能有新體驗😁
中佬一名,不敢期望

引用:
原帖由 只說地不談天 於 2023-5-28 16:06 發表 查看引用來源

中佬一名,不敢期望
C兄係高手,有套路~😆

引用:
原帖由 只說地不談天 於 2023-5-28 12:47 發表 查看引用來源
食咩先?飛田新地?

前往最後回覆