上一頁下一頁
發新話題

有無人分享食熟女/熟女食後生經驗?

收藏  |  訂閱
41  21.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-4 00:39 發表 查看引用來源
唔約出嚟砌返鑊?定有新目標?😉
就時間麻就就下換畫😎

引用:
原帖由 tcc388288 於 2023-6-4 00:51 發表 查看引用來源
就時間麻就就下換畫😎
好呀。有乜嘢新目標?😉

引用:
原帖由 tcc388288 於 2023-6-3 22:28 發表 查看引用來源
識過2個4X字頭1金融女1前空姐表面詩文良家婦女look果類黎 聽佢地分享性史都幾長智識😎😎
可惜前空姐,如果唔係就可以玩制服
係4X-5X SENIOR個D?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-4 01:21 發表 查看引用來源
好呀。有乜嘢新目標?😉
呢兩個好耐之前經歷分享下

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-6-4 10:37 發表 查看引用來源
可惜前空姐,如果唔係就可以玩制服
係4X-5X SENIOR個D?
無問呀!

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-5-29 20:40 發表 查看引用來源
中學時已經睇熟女AV,去廿中至尾時上網識過5位3X到50熟女.
當中有個4X頭淫到AV FEEL,又會玩角色扮演.多數扮女上司/MISS/阿媽
但上網識好似唔夠現實同事/朋友刺激.有無CHING/師姐分享下 ...
"熟女 vs 後生" - 年齡上要差多少先至成立呢?

勉勉強強又名副其實咁食過一個, 老表個friend o既細佬, 細我 3-4 年咁啦
勉強係因為(1) 3到4年差距唔知算唔算, (2) 我當時都未係熟女, 雖然心靈上算係幾成熟
名副其實則係因為真係食, 食落口果個食, 係我老表搞o既船p 上, 突然間心血來潮同佢口爆o左一次
冇搞過o野

回覆 1# kqy42717 的帖子

我比較喜歡30+上床夠放

引用:
原帖由 pkbor 於 2023-6-15 07:15 發表 查看引用來源
我比較喜歡30+上床夠放
師兄真係識食, 後生女好扭扭擰擰唔肯主動担, 中女就無呢啲問題, 直頭係追住你條撚含, 又識係你面前玩下露出走光比人睇, 滿足男人变態心理, 後生女無得比.

我廿幾歲時~就食左當時4字頭熟女~一試就番唔到轉頭! 無論技術同對人對事~係好過小朋友! 所以之後~我都係會識比較成熟人妻!  我女友都係熟女~成日咁佢班朋友~講性事~都幾過癮~真係唔好以為女人唔咸濕~邊個食邊個都未知!

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2023-6-15 09:50 發表 查看引用來源
我廿幾歲時~就食左當時4字頭熟女~一試就番唔到轉頭! 無論技術同對人對事~係好過小朋友! 所以之後~我都係會識比較成熟人妻!  我女友都係熟女~成日咁佢班朋友~講性事~都幾過癮~真係唔好以為女人唔咸濕~邊個食邊個都未 ...
師兄真識食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆