上一頁下一頁
發新話題

有無人分享食熟女/熟女食後生經驗?

收藏  |  訂閱
41  21.7k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-15 09:58 發表 查看引用來源
師兄真識食!
你老婆都識食呀,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-15 08:29 發表 查看引用來源

師兄真係識食, 後生女好扭扭擰擰唔肯主動担, 中女就無呢啲問題, 直頭係追住你條撚含, 又識係你面前玩下露出走光比人睇, 滿足男人变態心理, 後生女無得比. ...
比你講下講下又滿腦子充滿我孖子那種淫賤熟女影子🤤

師兄識食
引用:
原帖由 pkbor 於 2023-6-15 07:15 發表 查看引用來源
我比較喜歡30+上床夠放

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 14:27 發表 查看引用來源

"熟女 vs 後生" - 年齡上要差多少先至成立呢?

勉勉強強又名副其實咁食過一個, 老表個friend o既細佬, 細我 3-4 年咁啦
勉強係因為(1) 3到4年差距唔知算唔算, (2) 我當時都未係熟女, 雖然心靈上算係幾成熟
...
E家會唔會特登食後生,有D征服/集郵咁FEEL咁
連返工坐車見到熟女OL就意淫

引用:
原帖由 pkbor 於 2023-6-15 07:15 發表 查看引用來源
我比較喜歡30+上床夠放
30歲算後生
我都由30開始J起,慢慢J到上40,50

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2023-6-15 09:50 發表 查看引用來源
我廿幾歲時~就食左當時4字頭熟女~一試就番唔到轉頭! 無論技術同對人對事~係好過小朋友! 所以之後~我都係會識比較成熟人妻!  我女友都係熟女~成日咁佢班朋友~講性事~都幾過癮~真係唔好以為女人唔咸濕~邊個食邊個都未 ...
其實係種征服感,扑人妻仲興奮
之前都約過位人妻OL第一次見就KISS,第2次見就係酒店
佢知我鍾意嬲屌裙加HIGH HEELS個日就著比我睇
一上酒店係咁巢,佢HOLD都HOLD唔住我
諗起屌完就返屋企交人就興奮

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-15 15:09 發表 查看引用來源
比你講下講下又滿腦子充滿我孖子那種淫賤熟女影子🤤
之前睇過,有D印象但又唔記得

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-6-20 21:29 發表 查看引用來源
E家會唔會特登食後生,有D征服/集郵咁FEEL咁
連返工坐車見到熟女OL就意淫
No, 而家中意d 佬味重d 既 , 應該話有男人味囉
有肌肉, 黑黑實實, 有d 粗暴/ 粗壯, 有學識有人生經驗, 有膽量, 敢玩
反而好憎油頭粉面o既o靚仔, BTS XODIAC 或者大陸唔知咩男團果d 款見到就想嘔囉

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-6-20 21:36 發表 查看引用來源

其實係種征服感,扑人妻仲興奮
之前都約過位人妻OL第一次見就KISS,第2次見就係酒店
佢知我鍾意嬲屌裙加HIGH HEELS個日就著比我睇
一上酒店係咁巢,佢HOLD都HOLD唔住我
諗起屌完就返屋企交人就興奮 ...
咁有冇內射埋?😉

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2023-6-15 09:50 發表 查看引用來源
我廿幾歲時~就食左當時4字頭熟女~一試就番唔到轉頭! 無論技術同對人對事~係好過小朋友! 所以之後~我都係會識比較成熟人妻!  我女友都係熟女~成日咁佢班朋友~講性事~都幾過癮~真係唔好以為女人唔咸濕~邊個食邊個都未 ...
我認識o既唔少3字頭女性朋友, 只要夠熟絡就已經會講性事啦而且鬼咁detail 鬼咁露骨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆