上一頁下一頁
發新話題

有無人分享食熟女/熟女食後生經驗?

收藏  |  訂閱
41  21.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 12:22 發表 查看引用來源

我認識o既唔少3字頭女性朋友, 只要夠熟絡就已經會講性事啦而且鬼咁detail 鬼咁露骨
咁你哋大家都係女人吖嘛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 12:27 發表 查看引用來源
咁你哋大家都係女人吖嘛!😬
感覺上男人同男人之間反而含蓄好多啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 13:40 發表 查看引用來源

係架!最多講去邊度滾!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 13:40 發表 查看引用來源

睇人嚟講.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-21 15:14 發表 查看引用來源

睇人嚟講.
會講到咩程度呢?

女士之間係可以到老公支o野有幾大幾長, 會唔會俾佢口爆, 自己吞唔吞
經驗豐富d 既有可能會指點一下經驗冇咁豐富果位 (比如人地接受唔到陣味),
提議下次老公一射唔好俾佢離口, 馬上吞, 同空氣接觸愈少陣腥澀味愈冇咁重等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:34 發表 查看引用來源

會講到咩程度呢?

女士之間係可以到老公支o野有幾大幾長, 會唔會俾佢口爆, 自己吞唔吞
經驗豐富d 既有可能會指點一下經驗冇咁豐富果位 (比如人地接受唔到陣味),
提議下次老公一射唔好俾佢離口, 馬上吞, 同空氣接 ...
咁到肉!😬
會唔會講下偷食?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:34 發表 查看引用來源

會講到咩程度呢?

提議下次老公一射唔好俾佢離口, 馬上吞, 同空氣接 ...
研究到好似上緊 chemistry 咁

小弟啲遭遇有啲怪, 多數係對方話嘢我知, 甚至老闆有次搭船過大海時吹水, 講到自己係鹹蛋超人(只可作戰三分鐘)幾失禮, 做伙計嘅冇辦法就回佢...細佬仲差過你, 有時一分鐘都冇, 佢又信.
朋友間 friend 啲嘅條嘢幾高幾大都見過, 有啲會呻吓另一半啲口技, 又唔肯口爆呢啲例牌嘢, 關係好啲嘅例如台灣識嘅大哥, 熟咗佢都有噏兩公婆啲鹹濕嘢, 之後成功去咗幾次 pool villa/光豬村, 大家同場演出睇好過講, 佢係特別嘅一個.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 15:36 發表 查看引用來源
咁到肉!😬
會唔會講下偷食?😉
咁又冇, 事關班人 (夫婦/ 情侶)大家都認識o既
如果你係我friend, 你老婆又係我friend, 你又知道我同你老婆好friend, 你偷食會唔會話我知呢..
不過我比較願意相信, 我叫得做好朋友而且仲要係熟到可以講呢d o既超好好朋友, 人品都係有番咁上下囉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-21 15:50 發表 查看引用來源

研究到好似上緊 chemistry 咁

小弟啲遭遇有啲怪, 多數係對方話嘢我知, 甚至老闆有次搭船過大海時吹水, 講到自己係鹹蛋超人(只可作戰三分鐘)幾失禮, 做伙計嘅冇辦法就回佢...細佬仲差過你, 有時一分鐘都冇, 佢 ...
你同你d 同性男性朋友都算幾特別

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 16:08 發表 查看引用來源

你同你d 同性男性朋友都算幾特別
世間上幾特別嘅人都有.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆