收藏  |  訂閱
13  11.1k

果陣好天真無邪

返鄉下個陣喺住村屋,舅父同叔叔嬸嬸就住喺隔離屋。雖然輩分上佢係我舅父,但其實都唔係大我好多年

叔叔嬸嬸屋企地方大,每逢年初一、二我地成家人同其他親戚就會聚哂喺佢地度賭通宵,大人有大人賭錢、細路有細路玩。當時我仲好細個,同兩個表妹入咗舅父房打機,舅父就坐喺床睇電視

阿爸阿媽次次同佢地打通宵牌都會喺度過夜,所以玩到攰就直接上舅父張床瞓。兩個表妹係最出面,我瞓最入面,舅父就夾係我地中間,同佢冚埋同一張被瞓

當時我背住舅父,全部人訓哂得我仲未瞓,心血來潮想佢抱住我瞓,所以拉佢隻手搭落我度,然後扮瞓得好”林”咁將個Pat 貼住佢下面,見佢無反應,隔又再向後頂多幾下

之後我知佢醒左(因為冇左瞓教個種好平穩嘅呼吸聲)係咁噴氣落我條頸度,然後又攬到我好實,實到將成個身壓左落我背脊度,feel到有D好硬好熱嘅野貼住我後面,有幾下仲好明顯有野彈咗幾下

佢開始渣我個胸(發育冇幾耐咁嘅尺寸),然後我同佢嘅呼吸聲越來越重

佢拉我隻手去掂佢下面,已經硬曬好大,我喺佢個龜頭上面好似人地有兩個踢波係手上面轉來轉去咁打轉,冇幾耐好多液體係個馬眼流出本來,係背對住佢

跟住佢拉我變成面對面,再拉開條褲佢左手禁住我個頭向下,叫我含住佢J,我一路含一路用手chok

每下頂到最深,間唔時用脷掃下佢龜頭,到差唔多時候,feel到佢條撚越來越脹,一嘢射曬落我個口度,我呑曬

然之後確認左屋企人訓哂覺之後

我地去左間屋最入面好少人去嘅廁所

今次我地兩個都除曬衫,本來應該係埋牙開戰

不過唔知係咪我同佢都係新手,第二次幫佢用口嘅時候佢已經頂唔順

最後喺廁所入面幫佢用口再出多兩次,我都估唔倒我個口一夜之間食左三精

可惜三次之後佢已經冇左戰鬥力

如果唔係應該做埋

之後下一年返鄉下我地真係做咗

不過過程太普通唔駛分享

就普通男上女下做咗兩次冇乜特別

附件

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-5-31 13:05 發表 查看引用來源
果陣好天真無邪
返鄉下個陣喺住村屋,舅父同叔叔嬸嬸就住喺隔離屋。雖然輩分上佢係我舅父,但其實都唔係大我好多年

叔叔嬸嬸屋企地方大,每逢年初一、二我地成家人同其他親戚就會聚哂喺佢地度賭通宵,大人有大人賭錢、細路 ...
咁宜家仲有冇聯絡呀?

人細鬼大 ….. 但精采嘅 🤪😜🤪😜

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-5-31 13:05 發表 查看引用來源
果陣好天真無邪

叔叔嬸嬸屋企地方大,每逢年初一、二我地成家人同其他親戚就會聚哂喺佢地度賭通宵,大人有大人賭錢、細路 ...
咁現在仲有無keep住見舅父😁

引用:
果陣好天真無邪

咁細就咁鬼馬🤭

做你舅父真係好,有咁好的遭遇

精采

回覆 1# 紫色心 的帖子

姐係差幾多年???? 果時幾歲?

引用:
果陣好天真無邪

😏
聽你咁講,你嗰個時候應該咩都識,應該已經係老江湖

兩個都係男?????

前往最後回覆