上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.6k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 11:47 發表 查看引用來源

印象中燃燃都係超紅牌,好難約到。
是否車模?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:51 發表 查看引用來源
是否車模?
我記得係小妹妹嚟!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-3 11:55 發表 查看引用來源

我記得係小妹妹嚟!
我可能記錯了,唔記得叫燃燃定燦燦

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 15:16 發表 查看引用來源
疫情前喺Wechat群組有師兄貼出嚟嘅待约技師清單,大家有冇約過邊個?
利申: 我一個都冇約過!😅
話時話,碧水灣是否冇開好耐?定已轉名?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 12:31 發表 查看引用來源
話時話,碧水灣是否冇開好耐?定已轉名?
我都4/5年冇去過碧水了!😅

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 12:55 發表 查看引用來源

我都4/5年冇去過碧水了!😅
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 14:41 發表 查看引用來源
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園 ...
我第一次去碧水就係芙仔技師過去做叫我去捧塲,點知一轉咗塲就冇哂芙仔做足part 1/2嘅家教兼收寶,揾咗一兩次就冇再去,反而喺嗰度撞見番YJ孖八

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:31 發表 查看引用來源

我第一次去碧水就係芙仔技師過去做叫我去捧塲,點知一轉咗塲就冇哂芙仔做足part 1/2嘅家教兼收寶,揾咗一兩次就冇再去,反而喺嗰度撞見番YJ孖八
YJ~火車站形軍?
孖八而家喺邊個場做?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:31 發表 查看引用來源

YJ即係而家YHW?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 17:51 發表 查看引用來源
YJ即係而家YHW?
係.......開關後有冇去過?唔知肥婆經理仲喺唔喺度......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆