上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.6k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 17:44 發表 查看引用來源
YJ~火車站形軍?
孖八而家喺邊個場做?
YJ就係迎君,孖八佢而家喺阿角灣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:52 發表 查看引用來源

係.......開關後有冇去過?唔知肥婆經理仲喺唔喺度......
轉咗做YHW就冇再去了,通常對D突然改名都有少少戒心
有個詩詩就一直長期紅牌,見卜都要幾日(最近休息),可惜未試過,唔知乜料

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 14:41 發表 查看引用來源
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園 ...
金威你都識,好野WO,以前我主場之一,我仲記得可以報銷的士錢🤤果時初開唔駛兩舊水人仔,抵到爛🤭

以前 芙蓉 紅牌 Pinky, 轉去那裡 ?

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-7 07:19 發表 查看引用來源
以前 芙蓉 紅牌 Pinky, 轉去那裡 ?
你冇佢微信咩?如果微信過問佢冇覆,都唔洗再諗了!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-3 04:44 發表 查看引用來源
嘩,好專業啊!彩虹妹妹無記錯既話妹妹好似幾多毛🤤
彩虹妹妹服務得吾得?好想試下

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 04:15 發表 查看引用來源
金威你都識,好野WO,以前我主場之一,我仲記得可以報銷的士錢🤤果時初開唔駛兩舊水人仔,抵到爛🤭
原本芙仔主場,有相熟jc過咗去,所以之後都變主場,當時D女質素唔錯,主任又識睇眉頭眼額,輪牌都會問吓要求,個餐蛋面算ok,當然最重要價錢平過芙仔

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 12:24 發表 查看引用來源
原本芙仔主場,有相熟jc過咗去,所以之後都變主場,當時D女質素唔錯,主任又識睇眉頭眼額,輪牌都會問吓要求,個餐蛋面算ok,當然最重要價錢平過芙仔 ...
早班定夜班主任先,早班果個我唔多LIKE,夜班阿東好好多,至少識做先🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 15:08 發表 查看引用來源
早班定夜班主任先,早班果個我唔多LIKE,夜班阿東好好多,至少識做先🤭
應該夜班
師真好記性
諗諗吓又好似芙仔相好未去金威前我已經有去,之後芙仔有人過去金威做老總,佢轉埋過去,所以再去金威都唔敢留大廳坐,嗱嗱啉入房,驚俾佢見到我好似同D主任好熟,就算坐都坐到去最後排😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 15:27 發表 查看引用來源
應該夜班
師真好記性
諗諗吓又好似芙仔相好未去金威前我已經有去,之後芙仔有人過去金威做老總,佢轉埋過去,所以再去金威都唔敢留大廳坐,嗱嗱啉入房,驚俾佢見到我好似同D主任好熟,就算坐都坐到去最後排😂 ...
哈哈,金威真係坐大廳衰硬,只有兩三排凳仔,技師一行過實見到🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆