上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 21:59 發表 查看引用來源
哈哈,金威真係坐大廳衰硬,只有兩三排凳仔,技師一行過實見到🤭
有度好,走秀睇得清楚D

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 22:15 發表 查看引用來源
有度好,走秀睇得清楚D
未係金威睇過SHOW,唔知咩情況🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 03:54 發表 查看引用來源
未係金威睇過SHOW,唔知咩情況🤭
褲完規模大好多,9點開始音樂好嘈,金威冇咁多女,褲完當時個相熟唔俾我睇秀,覺得尷尬😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 06:54 發表 查看引用來源
褲完規模大好多,9點開始音樂好嘈,金威冇咁多女,褲完當時個相熟唔俾我睇秀,覺得尷尬😂
講起睇秀,大家都忘記了老地方?當年新裝修後差不多變了第一大場,那裝修在當年真是數一數二了,還有每晚囡囡行秀,我那時都留低吾少腳毛。可惜而家全幢大廈都拆晒,此情不再了

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-8 09:06 發表 查看引用來源

講起睇秀,大家都忘記了老地方?當年新裝修後差不多變了第一大場,那裝修在當年真是數一數二了,還有每晚囡囡行秀,我那時都留低吾少腳毛。可惜而家全幢大廈都拆晒,此情不再了 ...
我第一資去老地方嗰陣已經就拆......

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 06:54 發表 查看引用來源
富源好少去,覺得個場舊舊地,不過感覺都幾多女🤤

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-8 09:06 發表 查看引用來源

講起睇秀,大家都忘記了老地方?當年新裝修後差不多變了第一大場,那裝修在當年真是數一數二了,還有每晚囡囡行秀,我那時都留低吾少腳毛。可惜而家全幢大廈都拆晒,此情不再了 ...
老地方果時D女十件有8件都得,輪牌都唔會擔心,陽仔,金碧,老地,芺蓉果時四大機場地位無可取代🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 16:02 發表 查看引用來源
老地方果時D女十件有8件都得,輪牌都唔會擔心,陽仔,金碧,老地,芺蓉果時四大機場地位無可取代🤭
金碧2007/8至開,四大應該冇佢份.......
頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:56 發表 查看引用來源

頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光
京鵬跟住好似好快執咗,金碧代替成為4大
芙仔同金碧同集團,所以會籍互相通用

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:56 發表 查看引用來源

想當年京鵬啲女可以上酒店房開大.更衣室有秘道去坐電梯上酒店房.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆