上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.7k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 21:18 發表 查看引用來源
京鵬跟住好似好快執咗,金碧代替成為4大
芙仔同金碧同集團,所以會籍互相通用
當年仲有張陽光貴賓卡,所有消費項目8折(特價項目除外).陽光,芙仔同金碧三間通用

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:33 發表 查看引用來源

當年仲有張陽光貴賓卡,所有消費項目8折(特價項目除外).陽光,芙仔同金碧三間通用
係喎,漏咗陽光,不過陽光到今時今日都未幫襯過

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:56 發表 查看引用來源

金碧2007/8至開,四大應該冇佢份.......
頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光
師兄唔提起都快忘記有京鵬,果時都好多人提,不過我無玩過,D女係咪都係咁索🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 22:41 發表 查看引用來源
師兄唔提起都快忘記有京鵬,果時都好多人提,不過我無玩過,D女係咪都係咁索🤤
當年囡囡都以喺芙仔/京鵬上班而自豪,一來提成高,二來係等同質素高嘅代名詞!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:22 發表 查看引用來源

想當年京鵬啲女可以上酒店房開大.更衣室有秘道去坐電梯上酒店房.
咁怪得個勢咁凌厲!

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-7 09:12 發表 查看引用來源

彩虹妹妹服務得吾得?好想試下
印象中中上,唔算跌錢,手打

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 22:45 發表 查看引用來源

當年囡囡都以喺芙仔/京鵬上班而自豪,一來提成高,二來係等同質素高嘅代名詞!
索啊索啊🤤時光倒流20年可以嗎😆

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 16:02 發表 查看引用來源
老地方果時D女十件有8件都得,輪牌都唔會擔心,陽仔,金碧,老地,芺蓉果時四大機場地位無可取代🤭
現在四大是誰 ?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 23:42 發表 查看引用來源
索啊索啊🤤時光倒流20年可以嗎😆
2000年常平加州紅, 雄獅, 凡爾賽, 美女超多

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 22:41 發表 查看引用來源
京鵬女大多年輕貌美,好多都好索.如冇記錯,09年推油(起機)係198.上房就個別技師,600-1000都試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆