上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.7k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 21:59 發表 查看引用來源
係喎,漏咗陽光,不過陽光到時今今日都未幫襯過
陽光啲女都唔錯,房間(閣樓房)私隱度高,房門窗係望唔到張床.剛裝修完,不妨去試下.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 22:41 發表 查看引用來源
師兄唔提起都快忘記有京鵬,果時都好多人提,不過我無玩過,D女係咪都係咁索🤤
早期京鵬係好多後生靚女,好多好正,亦都係香港C兄溝女場,好多京鵬女比香港C兄溝左,已經貴為人婦

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-6-9 12:51 發表 查看引用來源

早期京鵬係好多後生靚女,好多好正,亦都係香港C兄溝女場,好多京鵬女比香港C兄溝左,已經貴為人婦
真係唔少JC嫁咗俾香港人,不過有幾多人真係可以咁豁達,完全唔介意老婆嘅過去, happy ending?🙄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:33 發表 查看引用來源

當年仲有張陽光貴賓卡,所有消費項目8折(特價項目除外).陽光,芙仔同金碧三間通用
金碧新開張嗰陣送嘅!

附件

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-9 15:57 發表 查看引用來源

金碧新開張嗰陣送嘅!
張金卡今時今日已成歷史遺物

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-9 13:05 發表 查看引用來源

真係唔少JC嫁咗俾香港人,不過有幾多人真係可以咁豁達,完全唔介意老婆嘅過去, happy ending?🙄
港女自願出去比外人吊,都阻止唔到架啦。。哩個世界有來有往

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-9 15:57 發表 查看引用來源

金碧新開張嗰陣送嘅!
係喎,以前有張類似咁嘅咭片,唔記得係邊間,唔知放去咗邊。

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-9 22:24 發表 查看引用來源
係喎,以前有張類似咁嘅咭片,唔記得係邊間,唔知放去咗邊。
金碧張咭金屬挑花又真係落本又幾靚!

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-2 08:08 發表 查看引用來源

拉維Abby已經走咗
此技師可冇套中出🤫🤫🤫
Abby 呢兩日深圳可預約了🤓🤓🤓

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-11 10:56 發表 查看引用來源

Abby 呢兩日深圳可預約了🤓🤓🤓
可以比人中出的jc .......

千奇唔好搵呢d jc

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆