上一頁下一頁
發新話題

待约技師清單

收藏  |  訂閱
102  14.7k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-11 22:39 發表 查看引用來源
可以比人中出的jc .......

千奇唔好搵呢d jc
都係嘅,除非已經私有化咗,否則俾得客人甲無套甚至中出,自然就會有客人乙丙丁.......

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-12 00:05 發表 查看引用來源

都係嘅,除非已經私有化咗,否則俾得客人甲無套甚至中出,自然就會有客人乙丙丁.......
我比較有潔癖,就算私家飯盒,起碼經過溝通過一段時間,留意過佢平時健康狀況,食鮑就更一定要沖乾淨哂先慢慢嘆,埋牙就一定上套,免生意外😅

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-9 15:57 發表 查看引用來源

金碧新開張嗰陣送嘅!
我都有張陽仔,京鵬,老地方,皇馬,去得最多系陽仔金碧,芙蓉去過幾次招乎麻麻

附件

引用:
原帖由 fung9363 於 2023-6-12 10:24 發表 查看引用來源
我都有張陽仔,京鵬,老地方,皇馬,去得最多系陽仔金碧,芙蓉去過幾次招乎麻麻
第一張老地咭我都有,不過只得老地有折,一執粒我就掉咗落垃圾桶。😅

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-11 10:56 發表 查看引用來源

Abby 呢兩日深圳可預約了🤓🤓🤓
係咪而家天水/金安嘅Abby?

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-11 10:56 發表 查看引用來源

Abby 呢兩日深圳可預約了🤓🤓🤓
師兄,深圳邊間場😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-12 00:05 發表 查看引用來源

我都想中出佢🤤🤤

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-12 00:41 發表 查看引用來源
我比較有潔癖,就算私家飯盒,起碼經過溝通過一段時間,留意過佢平時健康狀況,食鮑就更一定要沖乾淨哂先慢慢嘆,埋牙就一定上套,免生意外😅
果然安全意識好高😁👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-12 16:07 發表 查看引用來源
師兄,深圳邊間場😁
LH#敏儿 高颜值美女 必约打卡红牌 温柔体贴 皮肤滑嫩 态度好

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-12 17:16 發表 查看引用來源

LH#敏儿 高颜值美女 必约打卡红牌 温柔体贴 皮肤滑嫩 态度好
師兄,LH代號即係邊間?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆