待约技師清單

收藏  |  訂閱
16  14.7k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 15:16 發表 查看引用來源
疫情前喺Wechat群組有師兄貼出嚟嘅待约技師清單,大家有冇約過邊個?
利申: 我一個都冇約過!😅
咁多選擇🤤

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 01:16 發表 查看引用來源
❤️‍🔥2023熱門技師大全(佛誕版)❤️‍🔥
技師經常轉換場所/暫休,您的資訊有助更全面的更新
各人口味不同,只按整體熱門程度盡列,不合適/未能提到心儀技師時請見諒

7777 77,拉莫雅,00000 喵喵 ...
嘩,好專業啊!彩虹妹妹無記錯既話妹妹好似幾多毛🤤

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 14:41 發表 查看引用來源
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園 ...
金威你都識,好野WO,以前我主場之一,我仲記得可以報銷的士錢🤤果時初開唔駛兩舊水人仔,抵到爛🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 12:24 發表 查看引用來源
原本芙仔主場,有相熟jc過咗去,所以之後都變主場,當時D女質素唔錯,主任又識睇眉頭眼額,輪牌都會問吓要求,個餐蛋面算ok,當然最重要價錢平過芙仔 ...
早班定夜班主任先,早班果個我唔多LIKE,夜班阿東好好多,至少識做先🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 15:27 發表 查看引用來源
應該夜班
師真好記性
諗諗吓又好似芙仔相好未去金威前我已經有去,之後芙仔有人過去金威做老總,佢轉埋過去,所以再去金威都唔敢留大廳坐,嗱嗱啉入房,驚俾佢見到我好似同D主任好熟,就算坐都坐到去最後排😂 ...
哈哈,金威真係坐大廳衰硬,只有兩三排凳仔,技師一行過實見到🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-7 22:15 發表 查看引用來源
有度好,走秀睇得清楚D
未係金威睇過SHOW,唔知咩情況🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 06:54 發表 查看引用來源
褲完規模大好多,9點開始音樂好嘈,金威冇咁多女,褲完當時個相熟唔俾我睇秀,覺得尷尬😂
富源好少去,覺得個場舊舊地,不過感覺都幾多女🤤

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-8 09:06 發表 查看引用來源

講起睇秀,大家都忘記了老地方?當年新裝修後差不多變了第一大場,那裝修在當年真是數一數二了,還有每晚囡囡行秀,我那時都留低吾少腳毛。可惜而家全幢大廈都拆晒,此情不再了 ...
老地方果時D女十件有8件都得,輪牌都唔會擔心,陽仔,金碧,老地,芺蓉果時四大機場地位無可取代🤭

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:56 發表 查看引用來源

金碧2007/8至開,四大應該冇佢份.......
頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光
師兄唔提起都快忘記有京鵬,果時都好多人提,不過我無玩過,D女係咪都係咁索🤤

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-7 09:12 發表 查看引用來源

彩虹妹妹服務得吾得?好想試下
印象中中上,唔算跌錢,手打

附件

前往最後回覆