待约技師清單

收藏  |  訂閱
24  14.8k

待约技師清單

疫情前喺Wechat群組有師兄貼出嚟嘅待约技師清單,大家有冇約過邊個?
利申: 我一個都冇約過!😅

附件

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 16:22 發表 查看引用來源
咁多選擇🤤
我應該係一個都未约到過,萌主約過兩次都被放飛機,想約西野,點知疫情後佢又轉咗行!😅

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 16:45 發表 查看引用來源
哈比人西野見光死,在房关燈绝对好玩,著了燈人造人食吾落饭,不過幾年冇見,可能现在從新改造整過好靓吾定,以前对野九十分,鲍鱼也九十分😂
睇相又睇唔出西野係哈比人🤣
疫情後最想再約小情人,不過佢可能上咗岸,微信佢都冇覆!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 01:16 發表 查看引用來源
❤️‍🔥2023熱門技師大全(佛誕版)❤️‍🔥
技師經常轉換場所/暫休,您的資訊有助更全面的更新
各人口味不同,只按整體熱門程度盡列,不合適/未能提到心儀技師時請見諒

7777 77,拉莫雅,00000 喵喵 ...
水之源> 啞妹係咪喺梅花同TSG做過嗰個聾啞人士Lily?
幾好奇上鐘嗰陣佢點同客溝通?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 02:24 發表 查看引用來源
真係唔知
我曾經揾過一個啞妹(當時在big水灣),樣ok,偏瘦,有service,叫你轉身會打你蘿友同埋嗌一嗌出聲,佢用韓文嘅名,除咗中文,間中朋友圈會用韓文,見佢不停轉場,早排喺海燕,最近唔知係咪lo wu,你要我可以pm佢wc號俾你 ...
呢個啞妹都好似喺big水灣做過,係咪佢?

附件

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 09:38 發表 查看引用來源
樣唔多似
係兩個唔同人.....😄

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-2 20:37 發表 查看引用來源
估唔到有咁多啞妹
其實都幾可怜
都見有人提過,萬一做緊服務被無恥客硬上弓又嗌唔出聲,點算
香港人咸濕極都唔會咁仆街,大陸就好難講.........我諗佢做得呢行,梗有少少自保方法.🙄

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-3 04:44 發表 查看引用來源
嘩,好專業啊!彩虹妹妹無記錯既話妹妹好似幾多毛🤤
印象中燃燃都係超紅牌,好難約到。

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-3 11:51 發表 查看引用來源
是否車模?
我記得係小妹妹嚟!

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 12:31 發表 查看引用來源
話時話,碧水灣是否冇開好耐?定已轉名?
我都4/5年冇去過碧水了!😅

前往最後回覆