待约技師清單

收藏  |  訂閱
24  14.8k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 12:55 發表 查看引用來源

我都4/5年冇去過碧水了!😅
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:31 發表 查看引用來源

我第一次去碧水就係芙仔技師過去做叫我去捧塲,點知一轉咗塲就冇哂芙仔做足part 1/2嘅家教兼收寶,揾咗一兩次就冇再去,反而喺嗰度撞見番YJ孖八
YJ~火車站形軍?
孖八而家喺邊個場做?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:31 發表 查看引用來源

我第一次去碧水就係芙仔技師過去做叫我去捧塲,點知一轉咗塲就冇哂芙仔做足part 1/2嘅家教兼收寶,揾咗一兩次就冇再去,反而喺嗰度撞見番YJ孖八
YJ即係而家YHW?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-6 17:52 發表 查看引用來源

係.......開關後有冇去過?唔知肥婆經理仲喺唔喺度......
轉咗做YHW就冇再去了,通常對D突然改名都有少少戒心
有個詩詩就一直長期紅牌,見卜都要幾日(最近休息),可惜未試過,唔知乜料

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 04:15 發表 查看引用來源
金威你都識,好野WO,以前我主場之一,我仲記得可以報銷的士錢🤤果時初開唔駛兩舊水人仔,抵到爛🤭
原本芙仔主場,有相熟jc過咗去,所以之後都變主場,當時D女質素唔錯,主任又識睇眉頭眼額,輪牌都會問吓要求,個餐蛋面算ok,當然最重要價錢平過芙仔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 15:08 發表 查看引用來源
早班定夜班主任先,早班果個我唔多LIKE,夜班阿東好好多,至少識做先🤭
應該夜班
師真好記性
諗諗吓又好似芙仔相好未去金威前我已經有去,之後芙仔有人過去金威做老總,佢轉埋過去,所以再去金威都唔敢留大廳坐,嗱嗱啉入房,驚俾佢見到我好似同D主任好熟,就算坐都坐到去最後排😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-7 21:59 發表 查看引用來源
哈哈,金威真係坐大廳衰硬,只有兩三排凳仔,技師一行過實見到🤭
有度好,走秀睇得清楚D

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 03:54 發表 查看引用來源
未係金威睇過SHOW,唔知咩情況🤭
褲完規模大好多,9點開始音樂好嘈,金威冇咁多女,褲完當時個相熟唔俾我睇秀,覺得尷尬😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-8 17:56 發表 查看引用來源

金碧2007/8至開,四大應該冇佢份.......
頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光
京鵬跟住好似好快執咗,金碧代替成為4大
芙仔同金碧同集團,所以會籍互相通用

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:33 發表 查看引用來源

當年仲有張陽光貴賓卡,所有消費項目8折(特價項目除外).陽光,芙仔同金碧三間通用
係喎,漏咗陽光,不過陽光到今時今日都未幫襯過

前往最後回覆