待约技師清單

收藏  |  訂閱
24  14.8k

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 14:41 發表 查看引用來源
碧水前身金威,好似係芙仔伙記出嚟搞,所以有D高汁女,又乾淨企理,價錢又平過芙仔,當時唔錯選擇,之後碧水,女係放D,但係質素參差,都係去過幾次,其中就係試過啞女,再之後多數去褲園 ...
我第一次去碧水就係芙仔技師過去做叫我去捧塲,點知一轉咗塲就冇哂芙仔做足part 1/2嘅家教兼收寶,揾咗一兩次就冇再去,反而喺嗰度撞見番YJ孖八

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 17:51 發表 查看引用來源
YJ即係而家YHW?
係.......開關後有冇去過?唔知肥婆經理仲喺唔喺度......

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-6 17:44 發表 查看引用來源
YJ~火車站形軍?
孖八而家喺邊個場做?
YJ就係迎君,孖八佢而家喺阿角灣

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-7 07:19 發表 查看引用來源
以前 芙蓉 紅牌 Pinky, 轉去那裡 ?
你冇佢微信咩?如果微信過問佢冇覆,都唔洗再諗了!

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-8 09:06 發表 查看引用來源

講起睇秀,大家都忘記了老地方?當年新裝修後差不多變了第一大場,那裝修在當年真是數一數二了,還有每晚囡囡行秀,我那時都留低吾少腳毛。可惜而家全幢大廈都拆晒,此情不再了 ...
我第一資去老地方嗰陣已經就拆......

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 16:02 發表 查看引用來源
老地方果時D女十件有8件都得,輪牌都唔會擔心,陽仔,金碧,老地,芺蓉果時四大機場地位無可取代🤭
金碧2007/8至開,四大應該冇佢份.......
頭四位順序係芙蓉,京鵬(同芙仔叮噹馬頭不相伯仲),老地,陽光

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-8 22:41 發表 查看引用來源
師兄唔提起都快忘記有京鵬,果時都好多人提,不過我無玩過,D女係咪都係咁索🤤
當年囡囡都以喺芙仔/京鵬上班而自豪,一來提成高,二來係等同質素高嘅代名詞!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:22 發表 查看引用來源

想當年京鵬啲女可以上酒店房開大.更衣室有秘道去坐電梯上酒店房.
咁怪得個勢咁凌厲!

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-6-9 12:51 發表 查看引用來源

早期京鵬係好多後生靚女,好多好正,亦都係香港C兄溝女場,好多京鵬女比香港C兄溝左,已經貴為人婦
真係唔少JC嫁咗俾香港人,不過有幾多人真係可以咁豁達,完全唔介意老婆嘅過去, happy ending?🙄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-8 21:33 發表 查看引用來源

當年仲有張陽光貴賓卡,所有消費項目8折(特價項目除外).陽光,芙仔同金碧三間通用
金碧新開張嗰陣送嘅!

附件

前往最後回覆