有宜一日遊

收藏  |  訂閱
19  10.3k

有宜一日遊

見大家好評~~早幾日去左一探~
490套餐
頭PART~~都系任賢齊~~夏日麼麼渣~~
2PART ~~ 自動解上甲~~~不過~~我只可以講~~我差D以為自己不舉~~

用水漫遊~
                2下毒龍鑽~~真系得2下
                咩舔九吸蛋全無~~唔好話69~~佢褲都無除~~仲要系長褲~~~
                到埋牙時~~~吊~~問我要唔要加鐘~~~加左鐘先有野玩~~~
                最X憎比人威脅~~唔加~~

不過~~
如果有C兄同佢地部長好熟的~~
真心~~叫佢地教下D女~~

一入房咩都唔搞就同你講~~~490套餐唔好玩~~~不如改988餐~
我話無興趣就面黑~~
好啦~~PART 2 又問~~~我再話無興趣
就再問~~不如起孖~~~~
講真~~我以都好鐘意去太平洋同皇室~~但佢D女就系咁~~一路按一路問升唔升級
比人感覺好X煩~~~

為免被人話我系打手~~付上收據~~

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2023-6-1 23:47 發表 查看引用來源
490套餐
2PART ~~ 自動解上甲~~~不過~~我只可以講~~我差D以為自己不舉~~

用水漫遊~
       ...
可以删除的水會😂

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2023-6-1 23:47 發表 查看引用來源
490套餐

用水漫遊~
       ...
佢老母個西

呢個jc
似乎搵9你笨7

988餐?貪佢有乜好
係都搵第2

c兄你唔好彩摭
之前有報告
有個江西jc會主動請你食撻

https://www.188channel.com/viewt ... ge%3D1#pid901129642

睇泥係c兄你唔好彩

請公開你那jc的號碼

回覆 1# 馬尼拉 的帖子

週日第一次去
囡囡脫半褲指插同幫我吹左半分鐘
其他同你差唔多

友誼很好, 666 交足功課

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-2 19:10 發表 查看引用來源
可以親她的小妹妹嗎

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-2 19:10 發表 查看引用來源
甚麼班返?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-2 21:37 發表 查看引用來源
甚麼班返?
下午

引用:
490套餐

用水漫遊~
       ...
呢個技師一定要入黑名單,最憎D咁既技師,一開波咁講我會已經無晒癮,希望師兄下次骨運好D☺️

前往最後回覆