以前聽過個都市傳說 ... 有 D囡囡唔比錫嘴仔/打茄輪 , 係咪真架???

收藏  |  訂閱
8  8.2k

以前聽過個都市傳說 ... 有 D囡囡唔比錫嘴仔/打茄輪 , 係咪真架???

好多話 , 因為隻豬己經比過咁多男人 , 所以想留返一樣野

比男友 /未來老公 ... 係咪真架???

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-6-2 15:01 發表 查看引用來源

後生客可以大車, 老人客可能沒得車

好多女個口臭過垃圾桶,想俾條野佢吹都難,莫講打車輪!!!

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-6-2 15:01 發表 查看引用來源

有就有咁既講法, 但好多都係睇有無feel或者係唔係後生靚仔. 不過佢個口吹咁多簫, 同屎渠差唔多...

上星期我去過羽毛球大厦十一樓 有個越南。主動車我,仲要打車輪。感覺後生咗廿幾年。個口仲好香

[quote]原帖由 lacie 於 2023-6-5 23:52 發表 查看引用來源
上星期我去過羽毛球大厦十一樓 有個越南。主動車我,仲要打車輪。感覺後生咗廿幾年。個口仲好香 [/quo  te] 師兄!羽毛球大廈喺邊度嚟?

回覆 6# richland373 的帖子

旺角建興。

回覆 5# lacie 的帖子

越南嘅好多帶毒,搞完驗下

越南女係幾漂亮,十幾年前食過兩個,不過以前出名毒玫瑰,而家唔知了

前往最後回覆