上一頁下一頁
發新話題

一次過翻睇:那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
308  50.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 17/8/2023 18:54 發表 查看引用來源

師兄 PO 親都係大嘢, 有冇搞錯.  
輕鯨嘢都有😬

Louise

22.
阿星坐喺度自怨自艾,覺得如果今日唔係塞大車嘅話,今日應該唔會咁過。人好得意,一開始諗啲負面嘢,就會無限延伸,諗到無限遠越諗越唔開心,越唔開心越諗。喺阿星一路向負面出發嘅時候,鐵閘好似有啲聲。喺榴槤之國啲人有個習慣,就係通常日間都會鎖住鐵閘打開裡面嘅大門。一嚟屋入面通風,二嚟俾啲賊睇到屋入面係冇嘢偷嘅,所以好多人都會咁做。阿星都唔例外,平時阿星收工返到屋企都會打開大門,鎖住鐵閘,由得間屋通風。不過今日揸完車返嚟唔舒服,關咗大門就入房大覺瞓,所以大門冇開,咁究竟邊個咁大膽開阿星度鐵閘,唔通係賊?

呢個疑問,好快就因為大門嘅打開而露出答案。打開門嘅係Miss Tang,後面跟住入嚟嘅係Louise。阿星係有俾鎖匙阿Miss Tang,等佢嚟阿星度準備嘅,所以佢係隨時隨地可以上嚟阿星屋企見阿星。Louise揸住一大袋嘢,行咗去開放式厨房度整,而Miss Tang就行埋嚟攤咗喺梳化度郁都唔郁嘅阿星度,摸下阿星個額頭,擰轉頭同Louise話:「一陣斟杯水過嚟吖。」然後就同阿星講:「你做咩唔接電話呀?搞到我哋個個咁擔心!」係咩?阿星冇接電話咩?瞓覺果陣㩒咗靜音啩。Louise揸住杯水行過嚟,遞咗係Miss Tang,跟住就入咗浴室度攞咗條洗濕咗嘅毛巾出嚟同阿星抹汗,原來阿星都已經一身汗,唔怪之得好似沾寒沾凍咁啦。Louise一路抹一路鬧:「睇少陣你都唔得嘅,又唔接電話,好彩Miss Tang有鎖匙上嚟啫,我哋飯都唔敢食,又揾你唔到,你知唔知人哋擔心嫁?」一路俾佢哋兩個鬧,阿星個心反而覺得好温暖。令到阿星好想去攬住佢哋,可惜阿星真係冇乜力,唯有攤喺度任由Louise同Miss Tang除咗阿星嘅衫褲幫阿星抹身。

唔知大家有冇聽過,雄性動物喺瀕死嘅時候,係會本能地想辦法交配,盡能力將可以交出嘅子孫都交出,為求延續血脈。阿星有睇過一篇醫學研究,內容提及除咗喺瀕死狀態之外,極度疲勞嘅精神狀態下,大腦亦都會分泌呢種物質,令到雄性動物喺極度疲勞嘅狀態底下以為自己係瀕死狀態,用盡所有能力交配。可能阿星個腦唔知黐咗邊條線,喺Louise同Miss Tang幫阿星抹身上嘅汗嘅時候小星星竟然立正敬禮俾佢哋兩個,阿星自己睇到都想喊,唔知Louise同Miss Tang點諗阿星喇。

23.
係咪衰呢,有病就唔好咁多事,小星星真係唔合作,阿星病嘅時候你嚟搞搞震,你睇下依家幾尷尬?你叫阿星做好,定唔做好呢?Miss Tang一路抹阿星個下身嘅時候已經一隻手揸住小星星嚟去撥埋一邊先抹,唔知係咪出咗身汗,Miss Tang撥開小星星嘅時候,阿星聞到小星星陣鹹味,即係醃咗一日,好大陣果啲味呢~~~阿星自己都聞到,即係話Louise同Miss Tang一定都聞到啦!唉,咁大陣味………阿星喺度懊惱緊小星星散發嘅異味嘅時候,Miss Tang竟然一啖含咗落去,佢啜咗一輪,Louise就接口啜,佢兩個竟然趁阿星病,想攞小星星命!

阿星真係冇力同佢哋反抗,係應該話就算阿星想反抗,小星星根本就唔想反抗,佢仲覺得呢個時候最好就係有人嚟幫下佢,令佢嘔多啲星塵出嚟,嘔咗應該會舒服啲。喺Miss Tang同Louise兩個你一啖我一啖嘅攻勢底下,小星星越企越硬,就硬係冇星塵出現,可能因為阿星變咗病星,小星星嘅感覺同反應都遲鈍咗,但係阿星就俾佢兩個搞到出咗一身大汗。Miss Tang見到阿星滿頭大汗,就除咗佢嘅背心胸圍同短裙,露出嬌小但性感嘅30A;而Louise亦都除咗背心胸圍同短褲,打出佢最引以自豪嘅38G。一個小巧玲瓏,一個厚實穩重,兩個人一人一邊拖住阿星嘅手將阿星拉起,拖返阿星入房,小星星企硬,阿星已經成個人軟咗,攤咗喺床上面。

但係兩個女山賊又點會放過阿星呢?唔知各位有冇聽過果啲上山斬柴嘅鄉民遇到山賊嘅故事,就算事主點樣苦苦哀求,啲山賊都唔會放過佢哋而唔打劫佢哋,而且如果事主係女性,大家有聽過山賊唔會劫完財,再劫色;甚至係劫色先再劫財,然後再劫多次色嘅呢?阿星喺呢兩個女山賊嘅淫威底下,都冇力反抗,只剩低小星星奮力孤軍作戰……………

24.
上回講到,兩個女山賊趁阿星病,想攞小星星命。女山賊喺攞小星星命之前都做咗好充足嘅準備,健美嘅女山賊趁阿星冇能力反抗嘅時候,已經由唔知邊度揾咗一個黑色軟膠有手指圈前頭一粒粒嘅一條出嚟,交咗俾豐滿嘅女山賊,然後就爬咗上床,跪咗喺阿星嘅頭上面,任由茂密嘅叢林同已經微微張開嘅小口對住阿星,而豐滿嘅女山賊就擒咗上阿星度坐喺小星星嘅前面,用手將小星星推埋去佢圓潤嘅豐厚股上面,任由小星星用力敲打兩團豐厚股中間嘅股骨而不為所動。究竟呢兩個女山賊想點?要點先可以放過阿星?

豐滿女山賊手上面嘅黑色一粒粒棒已經沾滿佢嘅口水,然後佢竟然攻擊健美女山賊!將粒粒棒嘅粒粒逐粒逐粒慢慢慢慢咁塞入去,每塞入一粒,健美女山賊就因為刺激而扭轉腰肢,連帶令到佢小口嘅口水一滴滴咁滴落阿星面上,小星星被隔離咗令到佢非常之擔心阿星,不停用力敲打阻止佢救阿星嘅豐厚股企圖突圍,呢個時候,豐滿女山賊竟然滅絕人性,喪盡天良,提起豐厚股,一壓就將小星星套住,令到小星星被困喺一個又濕又滑又温暖佈滿皺紋而且黑忟忟嘅地方,喺呢個地方入面小星星仲要受到左搖右擺嘅對待,令到佢好不舒服。

健美女山賊亦都非常之殘忍,喺支黑色一粒粒越嚟越粗嘅粒粒棒完全被吞沒之後,健美女山賊將佢受傷嘅位置移向阿星,強迫阿星用牙咬住粒粒棒嘅圈圈,幫佢將粒粒棒慢慢一粒粒抽返出嚟,而期間因為健美女山賊已經受到豐滿女山賊用手去把弄穿喺胸膛上嘅雙環而不停搖擺腰肢,不斷將小口喺阿星鼻上塗抹小口嘅口水。

兩個女山賊喺呢個叫天不應,叫地不聞嘅地方對阿星施暴,小星星亦都只能夠奮勇力戰,最後都不敵兩個女山賊車輪戰式殘忍嘅對待而吐盡星塵而亡。阿星亦都筋疲力竭,攬住兩個女山賊一件衫都冇著,冚住一張薄毛巾一覺瞓到天光。

星期日,阿星第一個起身,精神爽利,好似已經好番哂,尋日返到屋企頭暈眼花作嘔作悶一身大汗手軟腳軟小星星企硬呢啲病徵已經完全消失哂。阿星洗個面,自然好開心,即刻走去叫醒Louise同Miss Tang一齊出去食嘢慶祝下。不過原來阿星嘅好番,係有原因嘅:Louise同Miss Tang竟然都發燒頭暈身慶,尋晚兩個美麗動人嘅女山賊作賤小星星,今日得到應有嘅懲罰,阿星唯有抱住佢哋兩個,車佢哋去睇醫生打針食藥,或者到時阿星都幫佢哋打番支小星星針,幫佢哋去火先得喇。

(Louise完)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-8-18 09:18 發表 查看引用來源
Louise

22.
阿星坐喺度自怨自艾,覺得如果今日唔係塞大車嘅話,今日應該唔會咁過。人好得意,一開始諗啲負面嘢,就會無限延伸,諗到無限遠越諗越唔開心,越唔開心越諗。喺阿星一路向負面出發嘅時候,鐵閘好似有啲聲。喺榴槤之國 ...
再睇返Louise好多水水呀,身材又豐滿,好吸引!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/8/2023 09:32 發表 查看引用來源
再睇返Louise好多水水呀,身材又豐滿,好吸引!😬
Louise係豐滿型嘛😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-8-18 10:13 發表 查看引用來源

Louise係豐滿型嘛😬
呢啲都好吸引!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/8/2023 10:42 發表 查看引用來源
呢啲都好吸引!😬
健美型都唔錯㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-8-18 10:47 發表 查看引用來源

健美型都唔錯㗎😬
你講Miss Tang?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 18/8/2023 11:04 發表 查看引用來源
你講Miss Tang?😬
其他幾位都係😬

人多啲好啲😬~

放多一張先😬~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆