可加可減威望, 瀏覽時利用吓吖笨

收藏  |  訂閱
22  4.5k

可加可減威望, 瀏覽時利用吓吖笨

見師兄們玩過吓, 但未算用盡啲分數, 好似未太熟識咁, 小弟以自己所知嘅講解吓, 利用分數加減等對方知道人家對自己言論有乜意見, 呢度個留言版簡化咗唔算複雜冇乜嘢玩, 開 po 冇乜特別 setting 可玩, 再研究吓先講, 其餘只有威望可加可減可以玩, 人家論壇會有埋金錢可以用嚟買賣, 好似下圖.

每日好似 100 定  50 分你運用, 讚就加, 反之就係減, 遇上「心儀」嘅 po 或 reply, 右下角有幾個選項, 其中評分按下會出現上下兩個選項, 上面自訂分數 (-2 至-20/+2 至 +20), 亦可自己輸入 (1 分都得), 下面係原因, 選項冇啱心水可以自己填入, 完成後會顯示出嚟.

注意嘅係, 評過分嘅冇得再評, 其他會員評分就可以, 即是說一個 po 或 reply 可以累積多個可加可減評分, 如下圖.

分數可分散使用, 舉例想每個 reply 都評分就每一個按評分俾分數, 100 分俾哂五個 reply 每個 20 分就用哂一日限額, 條數點計就自己度.

最後提一提, 分數唔係免費, 係由自己本身扣除, 想攞分嚟用就要留言或開 po.

當然遇到極惡意言論可以直接按報告, 填入意見送出俾網站管理去處理, 表達能力唔好希望明白上述所講.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 19:35 發表 查看引用來源

冇嘢好玩嘞, 有興趣試吓扣到人哋零分(可以扣小弟嘅)睇吓到時點.
一齊玩啦。扣分好好玩架

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 19:35 發表 查看引用來源

冇嘢好玩嘞, 有興趣試吓扣到人哋零分(可以扣小弟嘅)睇吓到時點.
係喎,有嘢玩喎,阿星啲故仔唔夠好玩,嚟呢度玩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-8 20:07 發表 查看引用來源

係喎,有嘢玩喎,阿星啲故仔唔夠好玩,嚟呢度玩😬
小弟今日啲例碼玩哂, 要明天再嚟, 師兄有貨淨可以每個 reply 扣人分, 扣邊個扣幾多自己決定.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 20:11 發表 查看引用來源

小弟今日啲例碼玩哂, 要明天再嚟, 師兄有貨淨可以每個 reply 扣人分, 扣邊個扣幾多自己決定.
大家甘話啦,偷拍自己老婆放上網好唔道德哦。能夠比師兄親手手刃都算係甘羅,即管黎😆

本帖最近評分記錄
  • 3P2Q 威望 -20 惡意灌水 2023-6-8 20:41

回覆 1# 艾拉傑 的帖子

點玩架, 好好玩架,好玩又唔早d 介紹比大家用

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-6-8 20:40 發表 查看引用來源
點玩架, 好好玩架,好玩又唔早d 介紹比大家用
入去其他選項入面揀啦,好好玩架。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 20:11 發表 查看引用來源

以後都會mon住啲偷拍果D幫佢地揾好朋友你唔洗擔心架啦。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 19:35 發表 查看引用來源

引刀成一快,快啲啦。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 8/6/2023 20:11 發表 查看引用來源

扣咗啦,扣咗阿星啦,正呀。

扣分好好玩㗎,快啲嚟扣啦😬

前往最後回覆