可加可減威望, 瀏覽時利用吓吖笨

收藏  |  訂閱
22  4.5k

引用:
原帖由 3P2Q 於 8/6/2023 20:40 發表 查看引用來源
點玩架, 好好玩架,好玩又唔早d 介紹比大家用
咦,原來師兄同阿星一樣,都唔知有啲咁嘅玩法㗎?😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-8 19:35 發表 查看引用來源

冇嘢好玩嘞, 有興趣試吓扣到人哋零分(可以扣小弟嘅)睇吓到時點.
自動屏蔽等左好耐快啲啦。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-6-8 20:28 發表 查看引用來源

大家甘話啦,偷拍自己老婆放上網好唔道德哦。能夠比師兄親手手刃都算係甘羅,即管黎😆
睇得出師兄係針對住某啲人/行為嚟插, 但公道啲講師兄插人之餘係有點冇禮貌, 不過見呢度啲師兄/姐算EQ高, 查實咁唔道德可以選擇唔睇, 呢度比起某啲網已經係小兒科, 況且所謂偷拍又有幾真實? 有啲圖其他網都見過, 唔少網友講過係猴子偷桃(圖), 如果覺得好嚴重嘅一係俾差人跟進, 記住自己唔係法官; 甚麼親手手刃...咪講到咁嚴重, 人生幾十年係求生唔係求死, 網上瀏覽都係消閒作樂, 見師兄你一手華麗簡體字, 或者唔會明白甚麼是自由, 呢段留言師兄你應該難聽入耳, 請見諒, 講多兩句老前輩嘅訓話, 人蠢冇問題, 人戇膠都冇問題, 但人蠢戇膠加硬頸就冇嘢講嘞, 引用師兄你嘅說話, 冇乜XX空間....完 !
祝生活安好.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-6-8 20:54 發表 查看引用來源

引刀成一快,快啲啦。
做乜咁認真呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 9/6/2023 10:14 發表 查看引用來源

睇得出師兄係針對住某啲人/行為嚟插, 但公道啲講師兄插人之餘係有點冇禮貌, 不過見呢度啲師兄/姐算EQ高, 查實咁唔道德可以選擇唔睇, 呢度比起某啲網已經係小兒科, 況且所謂偷拍又有幾真實? 有啲圖其他網都見過, 唔 ...
噢,想加都加唔到分喇。即係話扣分同加分都係一齊操作,只要用晒,就冇得玩😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-9 10:31 發表 查看引用來源

噢,想加都加唔到分喇。即係話扣分同加分都係一齊操作,只要用晒,就冇得玩😬
冇錯, 要等下一日, 唔知係咪要廿四小時, 所以留番兩三分即係五分看吓門口好啲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-9 10:14 發表 查看引用來源

睇得出師兄係針對住某啲人/行為嚟插, 但公道啲講師兄插人之餘係有點冇禮貌, 不過見呢度啲師兄/姐算EQ高, 查實咁唔道德可以選擇唔睇, 呢度比起某啲網已經係小兒科, 況且所謂偷拍又有幾真實? 有啲圖其他網都見過, 唔 ...
有少少唔認同......以下ED POST唔係某人開 , 亦唔係某D行為...........

求名
已刪..................人地怕左佢DEL晒D 野都唔停手有冇合法+有用的春藥賣?
册了.................人地怕左佢DEL晒D 野都唔停手
男人當然想睇好野啦
禍從口出?因禍得福~~

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-6-9 10:41 發表 查看引用來源

有少少唔認同......以下ED POST唔係某人開 , 亦唔係某D行為...........

求名
已刪..................人地怕左佢DEL晒D 野都唔停手有冇合法+有用的春藥賣?
册了.................人地怕左佢DEL晒D 野都唔停手
男 ...
所以話呢度啲師兄/姐 EQ 高, 要炸版一定會亂炸央及其他, 小弟愚見無謂計較咁多, 水照吹算吧, 其他嘅留意住先.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-9 10:50 發表 查看引用來源

所以話呢度啲師兄/姐 EQ 高, 要炸版一定會亂炸央及其他, 小弟愚見無謂計較咁多, 水照吹算吧, 其他嘅留意住先.
佢以為自己做左判官

引用:
原帖由 3P2Q 於 9/6/2023 10:58 發表 查看引用來源

佢以為自己做左判官
唔緊要啦,今日位師兄都收歛咗,由得佢啦😬

前往最後回覆